1 Ostatnio edytowany przez crisek12 (2014-02-01 14:50:47)

Temat: Pierwsze SM, co wybrać?

Witam, planuję kupić supermoto. Zastanawiam się nad KTM EXC lub jakąś Husqvarną. Budżet to jakieś 15 tysięcy. Ogólnie to mam 17 lat i 1,85m. Chcę coś do jazdy na kole i do szkoły, innego miasta, lasu, po amatorskim torze crossowym. Co mi doradzicie i jaką pojemność. Jak narazie to jeździłem simsonem, skuterem i quadem myśliwskim 750ccm. Jestem dość silny, chodzę na siłke itp. więc może być nawet większa pojemność i waga ;) Tak podsumowując to ma być Supermoto do jazdy po mieście i na weekendowe szaleństwa ;) A i pasuję żeby się nie psuł i mały wkład był w niego ;)

2

Odp: Pierwsze SM, co wybrać?

crisek12 napisał/a:

Chcę coś do jazdy na kole i do szkoły, innego miasta, lasu, po amatorskim torze crossowym. A i pasuję żeby się nie psuł i mały wkład był w niego ;)

Tematów takich jak ten było ze 100 wiec użyj opcji szukaj zamiast od razu tu wykakiwac z nowym tematem.

A co do moto to jeszcze takiego nikt chyba nie stworzył ;)

KXF 250 '14

3

crisek12 napisał/a:

Jestem dość silny, chodzę na siłke itp. więc może być nawet większa pojemność i waga ;) Tak podsumowując to ma być Supermoto do jazdy po mieście i na weekendowe szaleństwa ;) A i pasuję żeby się nie psuł i mały wkład był w niego ;)

hehehe to sie za bardzo nie liczy z jestes silnny tylko msisz miec umniejetnosci do np.latania na kole a reszta sama idze a takiego moto raczej nie znajdziesz za idelane :>

Husqvarna sms/smr 125 10'  & Kawasaki kxf 250 09'

4 Ostatnio edytowany przez b0unceR (2014-02-01 16:38:37)

crisek12 napisał/a:

Tak podsumowując to ma być Supermoto do jazdy po mieście i na weekendowe szaleństwa ;) A i pasuję żeby się nie psuł i mały wkład był w niego ;)

Każdy ma takie wymagania i dostaniesz taką samą odpowiedź co każdy inny - takiej sm'ki nie ma
No ale patrząc na wiek + doświadczenie + mały wkład to najlepiej (jak prawie zawsze) drz'tka by pasowała

Simson s51 -> Suzuki GN250 -> Suzuki DRZ 400