Temat: [S] Aprilia SXV 450
[url]http://otomoto.pl/aprilia-sxv-aprilia-sxv-450-2007-supermoto-M3903978.html[/url]
Jak w temacie. Link do aukcji powyżej.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Aprilia SXV 450
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://otomoto.pl/aprilia-sxv-aprilia-sxv-450-2007-supermoto-M3903978.html[/url]
Jak w temacie. Link do aukcji powyżej.
Tak z normalnej ludzkiej ciekawości, całkowicie bez złośliwości zapytam... poważnie wymieniłeś jej tylko jeden tłok?
A po co drugi?? Wsadziłem jeden, ale od 550 i gra...
A po co drugi?? Wsadziłem jeden, ale od 550 i gra...
masz pw
Polega to na tym że jedną strone masz sprawną w 100% a drugą w jakimś % i sie szarpią. Nie wnikam czy tłoki 550 i 450 są takie same bo na aprilli sie nie znam w ogóle ale jeśli różnią się wagą to tez wpływa negatywnie na prace całego układu korbowo tłokowego bo nie jest to wywazone. Ale jeśli sprawdzałeś to wagą aptekarską przed zamontowaniem a po poskładaniu kompresja na obu garach jest bardzo zbliżona to myślę że nie masz sie czym przejmować;)
Polega to na tym że jedną strone masz sprawną w 100% a drugą w jakimś % i sie szarpią. Nie wnikam czy tłoki 550 i 450 są takie same bo na aprilli sie nie znam w ogóle ale jeśli różnią się wagą to tez wpływa negatywnie na prace całego układu korbowo tłokowego bo nie jest to wywazone. Ale jeśli sprawdzałeś to wagą aptekarską przed zamontowaniem a po poskładaniu kompresja na obu garach jest bardzo zbliżona to myślę że nie masz sie czym przejmować;)
ja mysle ze kolega bado zartowal z tym jednym tlokiem.
Więc sie ubawiłem:D
70koni?
A tak naprawdę ile ona ma?
70koni?
A tak naprawdę ile ona ma?
70KM
ile waży??
Michal125 napisał/a:70koni?
A tak naprawdę ile ona ma?70KM
Że niby na kole?
Spytajcie sie jeszcze czemu taka porysowana i w jakie dni była jeżdzona na różaniec
ile waży??
122 kg na sucho
To jest 450? na pewno nie ma 70 kucy. No chyba, że to sprzęt z MŚ.
Na silniku ma 70KM, na kole 65KM. Mam wykres z hamowni.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Aprilia SXV 450
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 74 zapytań