766

Odp: GoPro

Frager napisał/a:

Jak wypada bateria w GoPro 3 silver w porównaniu do 2 ? Jak długo trzyma kamerka na 1 baterii ?

Miałem okazje pobawić sie ostatnio 3silver bo szfagier kupił, ja mam 2. I tak na pierwszy rzut oka obraz dużo ostrzejszy przy 3, ładniejsze kolory w 3, i stabilniejszy obraz tez w 3, lepiej nagrywa przy słabszym oświetleniu, no i wifi czyli nagrywamy i zaraz podgladamy sobie w telefonie czyli duuuzy plus jak dla mnie. To tak na szybko wyłapane różnice. Jedyny minus to ta malutka bateryjka, wiec jeżeli masz kasę to bierz 3, chociaż mi spokojnie 2 wystarcza ale co sie ma to sie lubi. Pozdro

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

767

Mój budżet to około 700zł więc o 3 Silver będzie ciężko, dlatego chyba skupie się na 2 ale właśnie też doszły mnie słuchy, że w 2 dłużej wytrzymuje bateria ale pewnie ma to duży związek z tym, że 2 właśnie nie ma wifi które zżera sporo baterii.

Jedni zbierają znaczki, Drudzy chodzą do kina... A MY LUBIMY, JAK NAM SKACZE ADRENALINA!

768

Ja mam 3 Black i nawet z wyłączonym wifi zjada baterie sporo szybciej od dwójki. Bez backpacka nie ma sensu z domu wyjeżdżać, na dłuższy wypad do lasu biorę trzy baterie i backpacka :)

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

769

Frager napisał/a:

Mój budżet to około 700zł więc o 3 Silver będzie ciężko, dlatego chyba skupie się na 2 ale właśnie też doszły mnie słuchy, że w 2 dłużej wytrzymuje bateria ale pewnie ma to duży związek z tym, że 2 właśnie nie ma wifi które zżera sporo baterii.

Ja miałem podobnie tyle że do wydania miałem 800zł. Polowałem na okazje i wyrwałem nowa 3silver za 850zł. A co do 2, to tez ja wolalem, ale brak gwarancji przeważył nad wyborem:D

UrbanStreetWorkshop
#444 KTM 530EXC Supermoto
         KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998

770

Z waszego doświadczenia jest sens kupować taką kamerę?
Czy jest to może gadżet który cieszy przez pierwszy miesiąc a później leży w szufladzie przez resztę swojego życia.

Od dawna zastanawiam się nad zakupem ale nie wiem czy po pierwszych 2 filmikach mi nie przejdzie.

Litrowy Gixer

771

Jak dla mnie wydatek warty. Mam GP2 i jestem bardzo zadowolony. Mała poręczna kamera, którą wszędzie zabierzesz. Później jakiś film skleić - fajna sprawa.

KTM 625 SMC

772

KML napisał/a:

Z waszego doświadczenia jest sens kupować taką kamerę?
Czy jest to może gadżet który cieszy przez pierwszy miesiąc a później leży w szufladzie przez resztę swojego życia.

Od dawna zastanawiam się nad zakupem ale nie wiem czy po pierwszych 2 filmikach mi nie przejdzie.

To zależy od tego czy szybko się nudzisz i czy masz czas żeby skleić film.
Ewentualnie czy chcesz mieć nagrane swoje wpadki.

Ja kamerę zabrałem bratu i cały sezon nagrywałem. Dużo materiału to były nudy marnujące duuuużo miejsca na dysku.
Było też kilka ciekawy chwil, wypadków, kraks itd  czy to na moto czy na skuterze wodnym...

Ja na pewno kupię na sezon swoją.

Pozdrawiam,
Piotrek

773

Panowie na takie okazje warto czekać. Dzwoniłem, ale poszła 2h temu
[url]http://tablica.pl/oferta/mini-kamerka-gopro-hero-2-CID99-ID4NJRL.html#62f6d08dc4[/url]

romet pony -> senda -> rm125 -> dr-z e400 -> wr400 -> crf450 -> fzs600 & sm690

774

ąz warto siedziec przy kompie ;d

Aprilia sr50 ->Sachs ZX125 ->Husqvarna SM125S -> KTM LC4 640 2003 -> HUSQVARNA TE 450 -> CBR 600RR

775

Siema, próbuje zrobić downgrade kamerki gp2 na v124 z v314. Robie identycznie jak gosciu na filmie:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=2ra705fHyrY[/url]
Tylko on robi downgrade z v222 a ja z v314. Wyświetla mi się że po podmienieniu plików wgrywa v314 a u niego v222 czyli nie v124. Czyli wgrywam niby te v314 a fizycznie wgrywa się v124 ? Dodam że w menu kamery jest opcja pro tune a chyba nie powinno jej być? Help

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

776

Co dają te aktualizacje?

KTM 625 SMC

777

Na wyższych firmware kamera brickuje czyli po nagraniu ok 14 filmów pokazuje Full na karcie lub po zapełnieniu 2/3 Karty też pokazuje Full a jest jeszcze miejsce. A i filmiki nagrywa po ~2GB i je dzieli, a po downgrade na v124 można nagrać ~4GB

778 Ostatnio edytowany przez RADIZZLE (2014-01-31 11:50:48)

Szczerze, to nigdy się w to nie bawiłem, bo kupiłem też GP2 i wszystko super działa nic się nie przycina , a filmu nagrywam ok 34 min i przerzuca na następny nowy plik. Myślałem , że te akutalizacje przynoszą inne jakieś ważne elementy.

KTM 625 SMC

779

To nikt nie robił downgrada z v314 na v124 ? Wszelkimi sposobami próbuje (np. z 41strony) i nie idzie.

780

Panowie miał ktoś styczność z kamerkami hero 1 i hero3 white? Interesuje mnie takie realne porównanie, a nie jakieś dane na papierze wzięte z internetu

READY TO >> TERROR