Odp: KTM LC4 640 SMC by Kabat
chyba zeby sie trafiło jeszcze jednego gdzies dorwac to bym zamontował
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM LC4 640 SMC by Kabat
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chyba zeby sie trafiło jeszcze jednego gdzies dorwac to bym zamontował
Acrapa jednego już mam to jeden może zostać i tak już zajebiście na nim gada. a gdzie można dorobic okleiny albo kupic gotowe poza ASO oczywiście
[url]http://grafikanamotocykle.pl/[/url] polecam, zadzwoń, a na pewno Ci taką dorobi :)
moim zdaniem ta pomarańcza się pięknie prezentuje :)
Acrapa jednego już mam to jeden może zostać i tak już zajebiście na nim gada. a gdzie można dorobic okleiny albo kupic gotowe poza ASO oczywiście
A co to jest Acrapa ? To jakaś nowa polska firma produkująca wydechy?
Z opinii, które słyszałem, to blitzmoto robi dobre okleiny.
A co to jest Acrapa ? To jakaś nowa polska firma produkująca wydechy?
Tak, tutaj [url]http://forum.supermoto.pl/post186355.html#p186355[/url] masz na pierwszym foto Acrapa ;)
Haha dokładnie :D
RADIZZLE napisał/a:A co to jest Acrapa ? To jakaś nowa polska firma produkująca wydechy?
Tak, tutaj [url]http://forum.supermoto.pl/post186355.html#p186355[/url] masz na pierwszym foto Acrapa ;)
raku zacznij produkować wydechy "czesio look", pójdą jak świeże bułeczki :) a tak na serio to się śmiejecie panowie, a to zwykła literówka, nie raz widziałem i słyszałem (i pewnie nie ja jedyny) jak ktoś mówi "Akrap" na Akrapovic'a.
Panowie szybie pytanie, chcę zakupić handbary ZETY do mojego Kata i jako, że nie ma mnie w Polsce nie mam jak zmierzyć grubości kiery, kiere mam seryjna i jak się mylę to powinna mieć 22mm grubosci. Ktoś może to potwierdzić ?
Twoja kiera to na 99% 28mm
mam takiego samego ide mierzyc
wiedz sprawa wyglada tak przy półkach jest 28 a przy na manetkach 22
ale pizga na dworze :D
Panowie, takie następne nietypowe pytanie, otóż powyżej 120km/h zaczyna mi bujać tyłem motocykla, czy to na kołach SM czy na brudasach sytuacja wygląda tak samo, także sprawe wyważenia kół sobie odpuszczam sprawdzałem wszystkie luzy na wahaczu, na główce ramy wszystko jest jak być powinno i dalej nie mam pojęcia dlaczego miota nim jak szatan, próbowałem dokręcić bardziej główną śrubę półek lecz problem nie ustaje, na pewno mieliście takie sytuacje, co można jeszcze sprawdzić ?? Może zniwelować te bujanie zakładając amortyzator skrętu, lecz w kwestii takiego amora jestem całkowicie zielony, nigdy takiego w łapach nie miałem, nie wiem jak się montuje, nie wiem jaki potrzebuje ani jak go ustawić ... Czy ktoś z was uporał się z takim problemem ??
Sprawdzałeś zawieszenie przód tył? Tylnie koło dobrze zakładasz? w linij z przednim?
Amor skrętu nie ma tu nic do rzeczy, to jest po to aby przód nie łapał shimmy, ( jak opadniesz z gumy, albo przy większej prędkości najedziesz na jakąś nie równość to przód zaczyna mocno tańczyć, a amor to wytłumia)
Ja bym sprawdził tylny amortyzator. Może uciekł gaz?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM LC4 640 SMC by Kabat
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 64 zapytań