Odp: Kupno yz/exc 125
Nawet jakbyś miał 6-7 tys to musisz to utrzymać. Taka zabawa sporo kosztuje. Mając 4 to nawet moto nie kupisz.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kupno yz/exc 125
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nawet jakbyś miał 6-7 tys to musisz to utrzymać. Taka zabawa sporo kosztuje. Mając 4 to nawet moto nie kupisz.
ja swego czasu polowalem na yz125 z papierem tylko ze w uk. ze sciagnieciem wychodzilo okolo 5k.
exc raczej nie
yz bez problemu kupisz za 4-5tys.
Jednak będą one do remontu.
Trafiają się zarejestrowane YZ.
Sam na taką polowałem i kilka sztuk miałem na oku.
wałsnie kiedys miałem pytanie ; czy mozna taka yz normalnie smigac po drogach ??? :)
Co tu jeszcze drążyć, hacker widzę że orientował się w temacie, yz tańsza i koszt części potrzebnych do remontu niższa niż w ktmie. Szukaj YZ, rzuć okiem też na CRki. Najlepiej szukaj w UK, będzie łatwiej o papier. Powodzenia w szukaniu bzyka :)
Czyli kupie za 4 i drugą dwójkę dołożę .. :) to lubię hahaha
Tak naprawdę to taniej wychodzi kupić złom za 2 czy 3 tys .
Czyli kupie za 4 i drugą dwójkę dołożę .. :) to lubię hahaha
Zależy w jakim stanie jest ten złom. Jeśli wystarczy wymienić korbe i tłok to okej. Ale jak musisz kupić nowy cylinder, skrzynie biegów, bo przeważnie są zajechane, o zawieszeniu w sprzęcie za 2, 3 kafle nie wspomnę, bo go tam już od dawna nie ma to wychodzi bardzo drogo.
Ja wpadłem na minę. Czasem tak bywa :) to nie wyznacznik, bo kupowałem uszkodzony motocykl. Problem wyszedł po kompletnej rozbiórce - padło pod każdym względem... Używane motocykle kupuje się na farcie :)
Złom jest za ok 0,80 zł na kilo to ile musiała by ważyć ta 125 :) skoro kupujesz na kg i za takie pieniądze ;-)
[url]http://tablica.pl/oferta/yamaha-yz-125-nowy-cylinder-zarejestrowananie-cr-rm-sx-kx-dr-dt-CID5-ID4v1tX.html#47e3d0d051[/url]
[url]http://tablica.pl/oferta/yamaha-yz-125-nowy-cylinder-zarejestrowananie-cr-rm-sx-kx-dr-dt-CID5-ID4v1tX.html#47e3d0d051[/url]
Ta głowica jest pęknięta czy to zaciek ?
Chyba zaciek , ale słabe zdjecia .. A tak to rzeczywiście niezla secia .
Generalnie jeżeli ktoś potrafi sam przy sprzętach robić to kupno takiego moto do remontu nie jest złą opcją. Tylko też żeby to nie był mega złom. Mój mechanik ostatnio kupił moto do roboty moto typu złom do remontu. Gość dał za to tysiąc złotych polskich, 3 tysie wyszły same części ale moto zrobione jak nowe. Ważne, że silnik był w ok stanie. Wystarczyło wrzucić nowy nicasil +tłok. Za 4 tysie cieżko było by kupić na tyle pewnego crossa. Mowię oczywiście o 125 w 2t.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Kupno yz/exc 125
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 78 zapytań