16 Ostatnio edytowany przez Sebas (2014-01-14 17:45:12)

Odp: zbroja

Polecam alpinestars bionic 2 mx, kilka postów wcześniej opisałem ją. chyba  będziesz musiał co nieco dołożyć do 300 zł żeby kupić używką, bo nowa kosztuje około 1 000 zł.

Triumph Daytona 675

17

661 vapor ma odpinany żółw

18

co ja miałem paciaków w zbroi adrenaline i jakoś nic mi nie jest,przy jednym upadku jestem przekonany że gdyby nie ona to ręka w łokciu by nie zle oberwała.

Sherco st300  Cabestany Replica

19

na 24mx maja dobre promocje poszukaj moze cos znajdziesz ;d

KTM SMC 625

20

Przy tych finansach Adrenaline wydaje się jedyną sensowną opcją spełniającą wymóg odpinanego żółwia, tylko właśnie ten żółw wygląda trochę kiepsko, sprawia wrażenie dość wąskiego.
A na 24mx nie ma nic ciekawego w rozsądnej kasie

21

Lepiej poczekaj z zakupem dozbieraj kasy i kup 661 vapor . Miałem w niej glebę przy 70 km/h jak prze gumowałem i tylko trochę sie porysowała i siatka lekko porwała . Polecam naprawdę dobra zbroja ;]

Było KTM LC4. Obecnie klasyk z1100. Brak kasy na SM :(

22

Szperaj po portalach aukcyjnych - ja wyrwałem nowego thora impact riga w tej kasie

seta 2T
www.facebook.com/ManetaTeam

23

Nie ma nic ciekawego na różnych portalach, znalazłem używanego Vapora: [url]http://allegro.pl/zbroja-661-vapor-m-i3868588448.html[/url]
trochę wyeksploatowana, no ale cena dobra i pozostaje kwestia doszycia szelek, aby można było używać żółwia osobno

24

Polecam poszukać na angielskim ebaju, jest dużo więcej używek w świetnych cenach