Odp: zbroja
Polecam alpinestars bionic 2 mx, kilka postów wcześniej opisałem ją. chyba będziesz musiał co nieco dołożyć do 300 zł żeby kupić używką, bo nowa kosztuje około 1 000 zł.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » zbroja
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam alpinestars bionic 2 mx, kilka postów wcześniej opisałem ją. chyba będziesz musiał co nieco dołożyć do 300 zł żeby kupić używką, bo nowa kosztuje około 1 000 zł.
661 vapor ma odpinany żółw
co ja miałem paciaków w zbroi adrenaline i jakoś nic mi nie jest,przy jednym upadku jestem przekonany że gdyby nie ona to ręka w łokciu by nie zle oberwała.
na 24mx maja dobre promocje poszukaj moze cos znajdziesz ;d
Przy tych finansach Adrenaline wydaje się jedyną sensowną opcją spełniającą wymóg odpinanego żółwia, tylko właśnie ten żółw wygląda trochę kiepsko, sprawia wrażenie dość wąskiego.
A na 24mx nie ma nic ciekawego w rozsądnej kasie
Lepiej poczekaj z zakupem dozbieraj kasy i kup 661 vapor . Miałem w niej glebę przy 70 km/h jak prze gumowałem i tylko trochę sie porysowała i siatka lekko porwała . Polecam naprawdę dobra zbroja ;]
Szperaj po portalach aukcyjnych - ja wyrwałem nowego thora impact riga w tej kasie
Nie ma nic ciekawego na różnych portalach, znalazłem używanego Vapora: [url]http://allegro.pl/zbroja-661-vapor-m-i3868588448.html[/url]
trochę wyeksploatowana, no ale cena dobra i pozostaje kwestia doszycia szelek, aby można było używać żółwia osobno
Polecam poszukać na angielskim ebaju, jest dużo więcej używek w świetnych cenach
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » zbroja
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 78 zapytań