Temat: Kupię KTM'a EXC 125 <2007r.
Tak jak w tytule. Najlepiej z lat 2005-07, chyba że ktoś chce po dobrej cenie sprzedać >2008r. :) Niezbędna rejestracja na a1 ! Najlepiej pisać na pw.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię KTM'a EXC 125 <2007r.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w tytule. Najlepiej z lat 2005-07, chyba że ktoś chce po dobrej cenie sprzedać >2008r. :) Niezbędna rejestracja na a1 ! Najlepiej pisać na pw.
Byłem dzisiaj oglądać tego KTM'a koło Poznania. Ogólnie wszystko fajnie, ale niepokoi mnie jedna sprawa. W dokumentach ma wpisane 11kW i stosunek masy do mocy 0,1136kW/kg. A jak wiadomo a1 jest do 11kW i 0,1 kW/kg, lecz sprzedawca twierdzi, że normalnie był zarejestrowany na a1. Myślicie, że nie przyczepiłby się nikt?
Jak to "był zarejestrowany" ?
Moja 450 ma w dowodzie 12kW i 0,0976 kW/kg
Nic nie było kombinowane, tak ma :) U mojego kuzyna to samo.
Jak to "był zarejestrowany" ?
To znaczy dalej jest. Źle się wyraziłem :)
Zabro, chodzi mi po prostu, czy nie będzie problemów, żeby na a1 się łapał, skoro ma 0,1136 kW/kg, bo teoretycznie jest do 0,1kW/kg, lecz ponoć on jeździł nim normalnie na a1 i problemów nie było.
Jak Cię nie zatrzymają do kontroli albo za jakieś złamanie przepisów to nawet na jakiejś 450 nie będziesz miał problemów, mając tylko A1...
Ale jak sprawdzą papiery i prawko to mogą się doczepić, zależy już od tego na kogo się trafi. O ile policja nie zwróci na to uwagi albo widząc to i tak Cię puści, to ubezpieczalnia w razie jakiegoś wypadku na pewno się tego dopatrzy.
Czyli nie będzie problemu :) Raczej na asfalcie nie będę dużo jeździł.
na moje 0,1(000) a 0,1(136) to nie 0,2 wiec problemu raczej nie będzie
Jeśli sztuka zdrowa to bierz i nie martw się o takie pierdoły. Z resztą przy kontroli pies nie będzie na kalkulatorze liczył stosunku mocy do masy :D
Rozumiem, czyli problemu nie ma. Mam nadzieję, że wstawię niedługo zdjęcia do odpowiedniego tematu :)
Także temat można zamknąć :) Jutro wstawię jakieś zdjęcia :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię KTM'a EXC 125 <2007r.
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 79 zapytań