Odp: Xr400
da rade wymienic lancuszek rozarzadu bez rozkuwania go, mam w planie zdjac sprzeglo i pompe oleju i przy okazii wymienic slizg , bedzie tam dostep zeby zalozyc nowy lancuch?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » Xr400
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
da rade wymienic lancuszek rozarzadu bez rozkuwania go, mam w planie zdjac sprzeglo i pompe oleju i przy okazii wymienic slizg , bedzie tam dostep zeby zalozyc nowy lancuch?
da rade ale zeby wymienić ślizgi to głowice trzeba zdjąć ale chyba już zdjąłeś xD
yoł
I nie szukaj łańcuszka od XR400, tylko od CRF450 02-04. Jest mocniejszy i szerszy, a pasuje bez problemu.
no coz troche za pozno bo zamowilem juz lancuszek ze slizgiem i tlokiem wszytko w oryginale z Partzilla.com , wiem ze mozna zalozyc ten od crf,
dzieki za info
Tak z ciekawości, ile dałeś za tłok?
tlok 230pln, pierscienie 91.pln plus reszte gratow i przesykla 60dolcow
A łącznie ile Ci wyszło?
wyjdzie cos okolo 2, 2.5 pln, za nowe czesci z partzilli, zamawiam na raty , pierwsza przesylka 200oiro do Irlandii , bedzie jeszcze dwie , zobacz na Partzille , chyba takie same ceny za przesykle do Polski.
chodzi o kompletny tłok ze sworzniem i pierścieniami
121 $ = 370pln za tlok, pierscienie ,sworzen , zabezpieczenia, ale dolicz przesylke w zaleznosci od kwoty zamowienia
To z przesyłką wychodzi około 550-600?
Za podobną kwotę miałbyś w PL, bynajmniej ja miałem okazję za tyle kupić
dokladnie to 516pln z przesykla za komplet tlok i pierscienie , sworzen , zabezpieczenia
to dobra cena
szykujesz sie tez do remontu, ze tak pytasz? jezdzisz xr400 ? czy masz jakies inne zelazo?
Jestem po remoncie i też mam XR
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » Xr400
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 57 zapytań