1

Temat: Kupię XR650R

Jak w temacie kupię XR-ke , bardziej zależy mi na kołach enduro ale jak będą do niej też kółka SM to tym lepiej.
Interesuje mnie motocykl bez druciarstwa , może być do jakiegoś drobnego podszykowania bo mechanikę sobie ogarnę, wszystko zależy od ceny oczywiście.

Kwota jaka chcę przeznaczyć to przedział 10-15 tysi , wiem że się da bo 3 miesiące temu sprzątnięto mi fajna sztukę z przed nosa.
Miałem ugadaną cenę (9000zł) i w dniu odbioru gdy podczepiałem przyczepę aby po nią jechać dostałem telefon że niestety już sprzedana, moja wina bo nie zostawiałem zaliczki.

Chciałbym kupić taniej w oryginale i sam w nią włożyć aby zrobić pod siebie, ale jak będzie doposażona to jestem w stanie więcej zapłacić.

Zorientowałem się że kilka osób lata tu na XRkach i może akurat ktoś będzie chciał zmienić na najbliższy sezon.

Litrowy Gixer

2

Odp: Kupię XR650R

Przypadkiem to nie była XRka z okolic Suwałk?

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

3

Nie, ta była 30 Km ode mnie z okolic Góry Kalwarii, tym większe wkór.. ;)

Litrowy Gixer

4

to bylo trzeba brac a nie gadac ;) śledziu cos sie rozprzedaje to zapytaj moze ma.

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

5

No właśnie motocykl był obejrzany i konkretnie powiedziałem że biorę , miał tylko załatwić przegląd a ja przyjechać następnego dnia z przyczepą.

I dupa.

Litrowy Gixer

6

hehehe tez tak mialem jak szukalem swojej. zadzwonilem, domowilem sie co do stanu i ceny (osoba z forum) i ze bede za dwa dni. nastepnego dnia juz jej nie bylo. xrki fajne sprzety. powodzenia w poszukiwaniach.

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

7

dwa dni to jeszcze jest mała nie pewność ale KML był ustawiony na następny dzień :/ to jakaś k***a parówa musiała być zesrana, że nie nikt nie kupi. . . KML poszukaj trochę,ja dzisiaj caaaały dzień tylko xr600 i ttr600 napierdalam ogłoszenia i czytam jakieś artykuły bo też mam chrapkę :) i z takim hajsem jak ty masz to zy pal cem wy dupie coś fajnego znajdziesz. pzdr

Zajechałem R1 i poszła do żyda :)  hajs rozjebałem więc od nowa zbieram na coś co ma dwa kółka .. :)