Temat: Kupię KTM'a EXC 125 <2007r.
Tak jak w tytule. Najlepiej z lat 2005-07, chyba, że ktoś chce po bardzo dobrej cenie sprzedać >2008r. :) Rozpatrzę również Husqvarnę WR 125 ( nowy model ). Papier niezbędny !! Najlepiej na pw pisać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię KTM'a EXC 125 <2007r.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w tytule. Najlepiej z lat 2005-07, chyba, że ktoś chce po bardzo dobrej cenie sprzedać >2008r. :) Rozpatrzę również Husqvarnę WR 125 ( nowy model ). Papier niezbędny !! Najlepiej na pw pisać.
Sprzedałeś to swoje Rieju ?
Masz pw.
up.
Up. Teraz to już na poważnie szukam, bo właśnie sprzedałem Rieju : ))
Up. Aż dziwię się, że naprawdę nikt nie chce sprzedać sety :(
do ilu chcesz kupić ?
Najbardziej to wolałbym kupić coś taniej ( tak do 6tys. ) i remont zrobić, ale jak trafi się pewna sztuka, gdzie gościu będzie miał paragony z napraw itp. to tak do 7,5-8tys. zł mogę dac.
W poniedziałek jadę jeszcze oglądać Huskę wre 125, bo akurat bardzo blisko się pokazała, ale to z nastawieniem tylko na oględziny, żeby zobaczyć jak to jeździ, bo raczej szukam czegoś bardziej hardcore'owego.
Kupuj wre do tego porting i 36mm i bd prawie ktm :)
ja tez huske polecam po małym tuningu bedzie jak kat :)
Za tydzień może uda mi się podjechać i obejrzeć exc :)
Byłem dzisiaj tą Huskę obejrzeć. Ogólnie no to trup, ale przejechałem się chociaż. Szału nie było, aczkolwiek właściciel twierdzi, że zmieniał tłok ok. 300km temu, lecz ku mojemu zdziwieniu kompresja jest strasznie słaba. W piździku miałem sporo większą kompresję, czy tak po prostu jest w tych Huskach?
A czy mierzyłeś kompresję? No i ile wynosiła?
Nie mierzyłem, bo nie mam manometru. Kładąc nogę na kopniaku, nie przykładając żadnej siły, byłem w stanie obrócić silnikiem.
W ogóle okazało się, że jakiś czas temu zmieliło mu jakieś podkładki przy korbie i przy remoncie wsadził znowu tą samą selekcje, nic nie mierząc cylindra, ale najśmieszniejsze jest to, że stary tłok dostał bardzo mocno po dupie przy tej awarii, więc cylinder nie jest na pewno w dobrym stanie... Pomijając to wszystko co mi się " wydaje ", to po prostu była słaba. Do 100km/h to ze sporymi oporami ...
Jeśli ta Huska jest gdzieś wystawiona w necie Allegro, Tablica to wrzuć link która to aby nikt się na nią nie nadział i wiedział, że to trup.
Pozdro ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię KTM'a EXC 125 <2007r.
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 75 zapytań