Temat: ORTEZY TRYONIC T6 sprzedam
[url]http://allegro.pl/ortezy-tryonic-t6-m-bcm-orteza-asterisk-evs-pod-i3837473926.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » ORTEZY TRYONIC T6 sprzedam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://allegro.pl/ortezy-tryonic-t6-m-bcm-orteza-asterisk-evs-pod-i3837473926.html[/url]
"Aukcja bez ceny minimalnej!" Jeszcze nikt nie licytował, a już jest 655zł !?!?!?!
To w końcu bez ceny minimalnej czy jest cena minimalna ???
pojdzie za kazda wieksza kwote od ustalonych 655. cena minimalna moze byc ale jest ukryta i licytujacy o niej nie wiedza
"Aukcja bez ceny minimalnej!" Jeszcze nikt nie licytował, a już jest 655zł !?!?!?!
To w końcu bez ceny minimalnej czy jest cena minimalna ???
Nie ma ceny minimalnej rozpoczynasz licytacje od kwoty 655zł bo taką ustalił właściciel. Jeśli w aukcji była by ustalona cena minimalna - widział byś napis cena minimalna nie została osiągnięta.
Też mam takie do sprzedania w rozmiarze L
To załóż swój temat i dawaj foty. I trzeba było się odezwać w temacie "Ranking ortez", bo tam to się z rankingu ortez zrobił temat:
Ołtarzyk dla UC II generacji
To załóż swój temat i dawaj foty. I trzeba było się odezwać w temacie "Ranking ortez", bo tam to się z rankingu ortez zrobił temat:
Ołtarzyk dla UC II generacji
Sluszna uwaga. Dajcie mala recenzje tych ortez.
tam to się z rankingu ortez zrobił temat: Ołtarzyk dla UC II generacji
Rzeczywiście utworzyła się tam (również dzięki mnie) mała lista zakupu grupowego UC, ale pewnie po sfinalizowaniu zakupu skończy się ołtarzyk - w każdym razie wybaczcie OFF TOP
gierwi napisał/a:To załóż swój temat i dawaj foty. I trzeba było się odezwać w temacie "Ranking ortez", bo tam to się z rankingu ortez zrobił temat:
Ołtarzyk dla UC II generacjiSluszna uwaga. Dajcie mala recenzje tych ortez.
Coś tam skrobnąłem w stosownym temacie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » ORTEZY TRYONIC T6 sprzedam
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 83 zapytań