1

Temat: exc 525 kola sm

witam
na jakie wymiary zwracac uwage przy doborze felg do kata, grubosc oski, rozmiar tarczy? znalazlem takie kola od xr czy beda pasowac? odrazu dodam ze te kola nie maja byc na zaden tor tylko aby polatac troche po drodze [url]http://tablica.pl/oferta/kola-supermoto-17-xr-cr-yz-wr-sx-exc-drz-kx-CID5-ID4w0fr.html[/url]

2

Odp: exc 525 kola sm

Odpuść sobie te koła.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3

naprawde myslales zeby do 525 zalozyc takie gowno ? gdzie po 1 tylna piasta to bol tych katow a ty pokazujesz kola od taczki z prostowana mlotkiem piasta

4 Ostatnio edytowany przez MartinezKtm525 (2013-12-30 08:45:34)

Piteros1 napisał/a:

[url]http://tablica.pl/oferta/kola-supermoto-17-xr-cr-yz-wr-sx-exc-drz-kx-CID5-ID4w0fr.html[/url]

Łooo Matko.... szkoda nawet tych 400 zł, jakbyś dobrze dał w palnik to by się połamały pewnie... Na jakiekolwiek kółka do EXC to musisz szykować pewnie minimum 1500zł

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

5 Ostatnio edytowany przez Muki (2013-12-31 15:36:12)

Tak jak piszą koledzy, kola nie warte nawet 400. Powiem Ci ze nie tak dawno temu tez szukałem do mojego exc kolek i zaczynałem od 1000-1500 ale jak chcesz sie pobawić trochę w sm i nie mowie tu o torze to poczekaj trochę jeszcze dołóż i kup cos lepszego...oglądałem rożne kola i cudowałem z jakimis przeróbkami typu kola od cbr te 3szprychowe alu lub od duka bo sa tanie ale nie warto... i te co sprzedają za 1500 to moze to akurat mi ale trafiały sie same paździerze, zaraz bedzie trza prostowac, wymianiac lozyska, szprychy i wyjdzie Cie tyle za ile kupil bys cos konkretnego... i wreszcie odlozylem i kupilem zlote excele na talonach i jestem zadowolony, chociaz jezdzilem dosc malo to i tak nie zaluje zakupu...

Na co zwrocic uwage?
Na pewno sa wieksi specjalisci ode mnie na forum, ale szerokosc tylnego lacza 4,25 -4,50 nie wiecej...
Przednia oska to sam musisz sprawdzic czy masz gruba czy ciensza u siebie 26 lub 20mm chyba tak? :)

"If you do what you love, nothing can hold you back."