1 Ostatnio edytowany przez AlekLZ (2013-12-29 01:27:50)

Temat: Pytanie apropo nadruku na bluzę.

Witam.
Unikając tej sytuacji co się wydarzyła wczoraj, chcialbym się Was zapytać czy zgodzili byście się abym zrobił napis na tyle bluzy -
"Sieje terror zachowaj dystans".
Chcę poprostu uniknąć jakiejkolwiek walki z ludźmi którzy mają taką samą pasje jak ja...
Nie jest to w celach zarobkowych, gdyż ja nie mam z tego żadnego zarobku, jedynie kto by na takiej bluzie zarabiał to grafik który by takową wykonał.
Na bluzie myślę, ze mógłbym poprosić grafika, aby napisał coś w stylu "przy współpracy z [url=http://www.supermoto.pl]www.supermpto.pl[/url]". Jeszcze bym się z nim zastanowił jakby to wyglądało ;)

Serdecznie Was pozdrawiam Alek.

2

Odp: Pytanie apropo nadruku na bluzę.

A czyli chodzi tutaj w gre w sprzedaż  na większą skale ?

Honda hm w planach crf 2007 replica :D

3

Na początku była to być bluza dla mnie, ale fanom sie cholernie spodobala teraz mam setki wiadomości apropo takowej bluzy. Dlatego sie Was pytam czy taki napis by Was nie urazil. Jeżeli tak trudno wybrne jakoś z tego, jeżeli nie to milo. Poraz 100x wspomne ze dla mnie profitu nie ma, Tylko Grafika. Po prostu jakby to powiedzieć - uczę sie na błędach ;)

4

Powiem że jedyne co mi się podobało w waszym projekcie to turkusowy napis no ale ...Dobrze że sprawa się potoczyła normalnie .

Honda hm w planach crf 2007 replica :D

5

Alek, przyznam że jestem zaskoczony takim obrotem sprawy - bardzo pozytywnie. Wszystko szło już w taką stronę że nie wróżyłem zajściu dobrego zakończenia. Jak widać zawsze jest możliwość wypracowania kompromisu, natomiast Hermes powinien zostać naszym oficjalnym negocjatorem :)
Moim skromnym zdaniem Twoja propozycja jest jak najbardziej akceptowalna, ale mam wrażenie że w temacie powinno się wypowiedzieć jeszcze kilka innych osób które czynnie uczestniczyły w co sezonowym procesie tworzenia forumowej bluzy.
Pozdrowienia.

6

Jeśli chodzi o mnie.. Pochwala dla ciebie za właściwe podejście do sprawy :)

Sherco st300  Cabestany Replica

7

Sorry, ja nie w temacie. A jakie zgrupowanie reprezentujesz AlkuLZ?

Wg mnie jeśli to jest grupa o pojemności 5 x 10, to wolałbym, żeby "terror" się z nimi nie kojarzyło, zmienić na jakieś inne...

Jeśli banda sportów, nakedów - jeszcze, jeszcze, ale dziwnie będzie wyglądał facet na 600 z "sieje" na plecach :D

I pamiętaj...

Jedź szybko tam gdzie wolno ;]

8

A jeżeli będziesz robił bluzę z napisem: wyczyniam ambaras, uważaj przyjacielu- biorę od razu :D Poważnie.
Pozdro.

9

Hah, ja też taką biorę z miejsca, najlepiej jakby była biała, albo miała sporo białych elementów.

I pamiętaj...

Jedź szybko tam gdzie wolno ;]

10

bez kitu haslo na 2014 !! i wcale nie jest takie glupie

11

To co mogę taką "wyczyniam ambaras uważaj przyjacielu" ? Zgadzacie się ? ;)

12

Matysek napisał/a:

A jeżeli będziesz robił bluzę z napisem: wyczyniam ambaras, uważaj przyjacielu- biorę od razu :D Poważnie.
Pozdro.

+1

Pozdrawiam,
Piotrek

13

+2 xD

Drive only as fast as              Kawasaki KX 125 98 (sold)
you have it under control        HONDA CRF 450R HM

https://www.facebook.com/uncatchblevideos

14 Ostatnio edytowany przez rbsn99 (2013-12-29 18:45:44)

Jak będzie bez ścigaczy z przodu, boku, dołu, tylu a napis będzie różowy to biorę. :D

DRZ400SM, KTM 990 ADV

15

Zastanawiam się dlaczego najwięcej do powiedzenia w temacie (i podobnych) mają osoby początkujące na forum. Zrozumiałe jest, że w temacie wypowiadają się osoby, które na forum są od niemal jego początku. Pytanie było skierowane do twórców projektu a nie do ich nabywców.

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach