1

Temat: Rura perforowana

Siemka posiadam Yamahę DT 125 z wydechem giannelli w końcówce zamiast wygłuszenia i rury perforowanej nie ma nic i chce to zmienić .

W gianelli średnica wewnętrzna końcowej rurki od dyfuzora wynosi 22,5mm i pytanie jaką średnicy rurki perforowanej mam dać ? czy może to być rurką miedziana czy raczej szukać stalowej? 

Pisałem na allegro to sprzedawca wyliczył  mi koszt za rurkę 50zł z blachy perforowanej,  Ja chce zwykłą rurkę ponacinać  czy zda to egzamin ?

pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Yamaha DT 125R 02 > Suzuki Drz 400SM 2007.r

2

Odp: Rura perforowana

[url]http://allegro.pl/rura-perforowana-nierdzewna-do-tlumikow-fi-32-mm-i3792195108.html?utm_source=archiwum_allegro&utm_medium=Offers&utm_campaign=Product&utm_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+samochodowe-620_Uk%C5%82ad+wydechowy-18862_T%C5%82umiki-18867[/url]

Samemu nie dasz rady czegoś takiego zrobić a jak zrobisz coś to nie zda to egzaminu jedyne rozwiązanie to kupić :)

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

3

Odp: Rura perforowana

Pisałem do paru osób z allegro , ale nikt takiej małej średnicy rury  nie ma w sprzedaży ...

Yamaha DT 125R 02 > Suzuki Drz 400SM 2007.r