1

Temat: [S] KTM 990 SM - Pilnie

Witam,
Z bólem serca muszę sprzedać moje oczko w głowie jakim jest KTM 990 SMC z 2008r. Motocykl jest po delikatnym szlifie. Ucierpiał tylko stylistycznie, crashpady spełniły swoją rolę, rama nienaruszona. Sprzęt jest poza tym w 100% sprawny, jeździ nic z niego nie cieknie. Jest to wersja europejska. Motocykl posiadam od 2013r i ani razu mnie nie zawiódł. W tym roku zostało wymienione w nim przez poprzedniego właściciela olej (Motul 20W50 7100, wcześniej jeździł na Motorexie) z filtrem, akumulator, przednie klocki hamulcowe, płyn hamulcowy. Przy przebiegu 12.000km została dokonana regulacja zaworów. Po zakupie motoru udałem się do Warszawskiego serwisu KTM Rally gdzie została sprawdzona historia motocykla w bazie KTM'a i potwierdzona bezwypadkowość. Również wtedy wymieniono obie opony Metzeler Sportec M5 przód 120/70 ZR17, tył 180/55 ZR17 oraz kompletny napęd. Motocykl posiada pełną historię serwisową którą można potwierdzić w dowolnym serwisie KTM'a.
Z wyposażenia dodatkowego motor posiada:
- Pięknie brzmiący tytanowo-karbonowy układ wydechowy od kolektora Akrapovic (DB killery w komplecie) + została wgrana mapa w KTM'ie (posiadam wykres z hamowni)
- Karbonowy przedni błotnik Akrapovic (oryginalny daje w komplecie)
- Lusterka karbonowe
- Karbonowy tankpad
- Handbarry KTM oklejone folią karbonową
- Pomarańczowa pokrywa CNC od zbiorniczka sprzęgła
- Pomarańczowe paski na koła (zakupione w KTM Rally)
- Szybka turystyczna (bardzo przydatna przy wyższych prędkościach)
- Crashpady przedniej osi, silnika, tylnej osi.
Przy zakupie przebieg wynosił 17.500km, teraz jest 20.780km i jest w 100% oryginalny. Gdyby nie fakt, że potrzebuje gotówki na własną działalność to nie sprzedawałbym go tylko dalej cieszył się jazdą. Jest to bardzo wygodny i szybki sprzęt. Żadne ścigacze 750 nie mają podejścia a było kilka 1000 które też się zdziwiły. Silnik V2 ma bardzo fajną charakterystykę na miasto gdyż ciągnie z samego dołu i jest mocny 120KM i ok. 100NM. Do kompletu posiadam oryginalną teczkę KTM'a, 2kluczyki + klucz wzór + karta kodowa, książkę serwisową, instrukcję obsługi, rachunki, wykaz części itp. Przegląd do 04.2014 a OC do 03.2014. Motor wart swojej ceny a ze względu na to ,że śpieszy mi się ze sprzedażą to jestem otwarty na propozycję cenowe. KTM do obejrzenia w Piasecznie k.Warszawy. Kontakt telefoniczny 501-225-097 bądź mailowy artur.depko@gmail.com

Zdjęcia -> [url]http://otomoto.pl/ktm-lc-990-sm-M3874493.html[/url]