Odp: GoPro
Co by nie było ale film promujący i to co się na nim dzieje jest tak kiczowaty że aż głowa boli .
A co do kamery hmm cena idzie w parze z jakością więc nie ma co negować tego produktu.
www.youtube.com/JG53Pogo
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co by nie było ale film promujący i to co się na nim dzieje jest tak kiczowaty że aż głowa boli .
A co do kamery hmm cena idzie w parze z jakością więc nie ma co negować tego produktu.
[url]http://allegro.pl/kamera-sportowa-redleaf-rd32ii-full-hd-sklep-wawa-i3740549362.html[/url] A co myślicie o takim wynalazku? Mam 500złociszy i chciałbym jakaś kamerkę zakupić.
przeważnie każda tania kamera ma te same problemy czyli: falujący obraz, taką sobie jakość nagrań która można sobie rekompensować niskim kosztem zakupu, coś za coś. Szukaj czegoś używanego, gopro 1 (jeśli nie zależy ci na nagraniach przy słabym oświetleniu) lub contour . Ja wczoraj puszczałem swoje nagrania z gopro na ekranie 110" tu dopiero widać jakość :)
Drogo i szału z jakością nie ma, obejrzyj porównania w necie, też się nią kiedyś interesowałem i odpuściłem. Poczekaj, po świętach będą pewnie promocje i wyprzedaż nietrafionych prezentów.
Główne pytanie jest takie, czy do 5 stówek znajdę coś z w miare sensownym kompletem mocowań. Jak by było 720p i 60fps oraz 1080 i 30fps było by super. Około 120* kąt obiektywu. Dźwięk mnie nie interesuje.
Jesteś w stanie kupić gopro 1, mocowaniami w zestawie bym się nie przejmował bo zawsze można dokupić na allegro, dx.
Fincher! mam jedynke, z paroma mocowaniami za 5 stowek, jak co to wal na priv
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/GoPro-Hero-3-Edition-Camcorder-Black-12-MP-/131077293078?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_Camcorders&hash=item1e84d0c416[/url]
Nowa Hero 3 za 90 funtów? Czy to aby możliwe?
Rożnica w wadze i rozmiarze miedzy 3 a 2 jest tylko w w obudowie?
Czyli obudowy z 2 ki podpasują do 3? Bo chyba zgarniam tego golasa z UK
Rożnica w wadze i rozmiarze miedzy 3 a 2 jest tylko w w obudowie?
Czyli obudowy z 2 ki podpasują do 3? Bo chyba zgarniam tego golasa z UK
Nie podpasują.
Ma ktoś może dojścia do hero 3 black plus, po kosztach ;>
Jak kończy Ci się umowa na tel to w playu możesz taką dostać.
Jak kończy Ci się umowa na tel to w playu możesz taką dostać.
Nie lubię się wiązać umowami, kupuję coś jak mam kasę w ręce, dlatego poszukuje jakiegoś dystrybutora, czy kogoś co jakiś ładny upuścik da.
Z resztą teraz spojrzałem, nie ma black 3+, a i z cenami jak bym chciał kupić samą kamerkę, a u nich z abonamentem, to ich pojeba*o.
to ja się podrzucę z małym pyt.co do GoPro. Po nagraniu materiału wideo,podłączeniu kamerki do komputera i otwarciu pliku obraz leci od początku materiału ale tak jakby dźwięk o 5 sekund za szybko. Ktoś miał taki problem i wie jak poradzić? tak btw. dzieki crossman za kamerkę:)
EDIT- Dobra problem sam sie rozwiązał wystarczyło zmienić odtwarzacz :)
to ja się podrzucę z małym pyt.co do GoPro. Po nagraniu materiału wideo,podłączeniu kamerki do komputera i otwarciu pliku obraz leci od początku materiału ale tak jakby dźwięk o 5 sekund za szybko. Ktoś miał taki problem i wie jak poradzić? tak btw. dzieki crossman za kamerkę:)
EDIT- Dobra problem sam sie rozwiązał wystarczyło zmienić odtwarzacz :)
Nie sam ;p
Strony Poprzednia 1 … 45 46 47 48 49 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 70 zapytań