Temat: Tabliczka znamionowa LC4.
Witam,
Chciałbym odtworzyć tabliczkę znamionową mojego kata i w związku z tym proszę o pomoc, mógłby ktoś podrzucić zdjęcie zdrowej takiej tabliczki? Moja w obecnym stanie wygląda tak
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Tabliczka znamionowa LC4.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Chciałbym odtworzyć tabliczkę znamionową mojego kata i w związku z tym proszę o pomoc, mógłby ktoś podrzucić zdjęcie zdrowej takiej tabliczki? Moja w obecnym stanie wygląda tak
ja lece do garażu to za chwile moge cyknac fote z 640, haker robil cos takiego do swojego moto a gdzies czytalem ze w wydziale komunikacji jest mozliwosc wyrobienia zastepczej za 30-40zl
ja lece do garażu to za chwile moge cyknac fote z 640, haker robil cos takiego do swojego moto a gdzies czytalem ze w wydziale komunikacji jest mozliwosc wyrobienia zastepczej za 30-40zl
To ciekawe, a skąd odtworzą numery, które znajdowały się na tabliczce?
kik forum już przestudiowałem :) teraz potrzebuję tylko zdjęcie zdrowej taliczki.
jezeli mowa o tabliczce ktora powinna byc na glowce ramy to mam wybite tylko numery vin na samej główce, a owej tabliczki brak. numery mozna odtworzyc chociazby z kwita na motocykl
zdzwon do wydzialu komunikacji i wypytaj. brat w crf'ie sprowadzonej z uk nabijal i wyszlo mu chyba 30ziko. trzeba bylo tylko po kwit do wk przespacerowac sie i swoje w kolejce postac.
Dzwoniłem przed chwilą do wydziału komunikacji, najpierw trzeba udać się na stację diagnostyczną, tam pan orzeka, że trzeba tabliczkę odnowić i daje skierowanie do wydziału.
Niemniej jednak poproszę o zdjęcie tabliczki, pogadam z diagnostą i jak będzie to upierdliwe to tabliczkę skopiuję.
w WK to dorobią Ci z amelinium a potem zanitują na ramę lepiej narysuj sobie taką w exelu potem daj wydrukować na białej folii samoprzylepnej, na to folia ochronna i będzie gitara
Mogę prosic też o taka tabliczke na pw :D /?
Na motobajzlach był zawsze koleś, co miał tabliczki znamionowe do wszystkiego. Namiarów oczywiście nie posiadam ;)
[url]http://www.ktmracing.fora.pl/ogolnie,8/brak-tabliczki-znamionowej-niezaliczony-przeglad,3108.html[/url]
Chłopy chociaż powiedzcie co macie tam wpisane w tych polach (no może poza vin-em).
Moja była tabliczka. Jak widać każda wygląda inaczej. Więc nie trzeba być bardzo oryginalnym.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Tabliczka znamionowa LC4.
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 72 zapytań