1

Temat: Prośba do wszystkich, a najbardziej bemowskich środowych zawodników

Jak niektórzy wiedzą, Tomek Kulik pożegnał się  z Bemowem, a my ruszamy z nową inicjatywą. Myślę, że trochę może zależeć od tego los naszych treningów, bo jest ryzyko wynajęcia placu jakiejś firmie zewnętrznej. Jeżeli będziemy mieli dużo lajków i kursantów, to możecie być spokojni o środowe wieczory. Zatem prośba o zalajkowanie i polecanie naszej szkoły znajomym, bo tylko u nas w ramach kursu można się karnąć na supermoto i popatrzeć na trenujących zawodników ;) [url]https://www.facebook.com/pages/Automobilklub-Polski-Motocyklowa-Szko%C5%82a-Jazdy/319410724861293[/url]

2

Odp: Prośba do wszystkich, a najbardziej bemowskich środowych zawodników

Nie bój nic! Nawet w Poznaniu Was lubią.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Ode mnie obowiązkowy lajk

4

poszło

Była: Honda CBR F4 Sport- dobre moto,jest KTM 520EXC supermoto,Gas Gas 280 TXT PRO

5

Dzięki. Wiedziałem, że można na Was liczyć :D 14.01 ruszamy z kursem. Jeżeli macie potencjalnych zainteresowanych, to zapraszamy. Mamy naprawdę świetnego gościa od teorii (jego wykładów słuchają ludzie z prawkiem), prawdziwą pierwszą pomoc, no i dobrych instruktorów na ogromnym placu ;)

6

poszło :)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

7

radzieckii napisał/a:

Dzięki. Wiedziałem, że można na Was liczyć :D 14.01 ruszamy z kursem. Jeżeli macie potencjalnych zainteresowanych, to zapraszamy. Mamy naprawdę świetnego gościa od teorii (jego wykładów słuchają ludzie z prawkiem), prawdziwą pierwszą pomoc, no i dobrych instruktorów na ogromnym placu ;)

Chyba się skuszę!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"