Odp: Jaki pierwszy motor sm kupic ??
A ile masz kasy?
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jaki pierwszy motor sm kupic ??
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ile masz kasy?
Do 11k
No to znajdziesz sobie za tą kase naprawde fajną drz. Zostanie ci jeszcze na jakieś mody pod siebie.
ciężko do 11 tysi ładna Dr-z znaleźć
Słabo szukasz ;p są nawet chyba dwie ciekawe na naszym forum
Tak za 13200 i 12500
Tak za 13200 i 12500
A o targowaniu słyszał?
Nie wierzę, że ktoś nie zejdzie z ceny a ty nie masz dołożyć 500zł? Jedź obczaj, połóż ile masz i się dogadacie.
Nikt nie wystawi idealnej drz sm za 11tys. bo wie, że bym musiał sprzedać za 10tys.
Wyjąłes mi to z ust hacker.
Każdy się chce dogadać. Zwróć uwagę na te drzty, bo ciężko o takie.
wybredny gorzej niz baba i chcesz wszystko na juz, a jak ktos ci poleca fajne moto to ty szukasz max pol godziny od domu. ciezko w ten sposob bedzie ci cos znalezc
nie przesadzaj ;) po prostu nie bede jechał na drugi koniec polski oglądać moto które może byc złomem i wracac na pusto .
Np. drzta użytkownika kondradoz jest o tyle dobrze utrzymana, że na pewno odważyłbym się przejechać zobaczyć. Jak byłaby zła, to masz chociaż zwiedzanie Warszawy przy okazji :)
Tamta druga drz też jest fajna. Poproś sprzedających o szczegółowe zdjęcia itp. Jakiego pewnego moto byś nie kupił i tak dowiesz się co się dzieje w środku dopiero, gdy rozbierzesz silnik.
Mateo PW
Ja zawsze starałem się robić tak aby podczas jednej wyprawy obejrzeć kilka motocykli.
Poświęcasz cały dzień, planujesz trasę, oglądasz nawet te których nie brałeś pod uwagę.
Dobrze gadasz ale pierw musze jeszcze troche dozbierac ;)
Ja zawsze starałem się robić tak aby podczas jednej wyprawy obejrzeć kilka motocykli.
Poświęcasz cały dzień, planujesz trasę, oglądasz nawet te których nie brałeś pod uwagę.
Dokładnie wyjąłeś mi to z ust. Szukasz kilku moto, planujesz trasę, a po drodze jeszcze jakieś niezaplanowana komisy, warsztaty, etc. :) A nóż ktoś ma na sprzedaż jakąś Drezynę i nie wystawił jej w internecie ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jaki pierwszy motor sm kupic ??
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 77 zapytań