Temat: Czy ktoś jeszcze jeździ?
Ja już ciotuje i jeżdżę puszką ciągle jednak mnie zastanawia czy jacyś forumowicze jeszcze śmigają?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Czy ktoś jeszcze jeździ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja już ciotuje i jeżdżę puszką ciągle jednak mnie zastanawia czy jacyś forumowicze jeszcze śmigają?
Ja ostatni raz 6 grudnia :)
Tylko jakieś lekkie endurzenie. Ale ostatnio do biedry trzeba było podskoczyć to lajt, tylko ja na dużych kołach ^^.
ja tez jeszcze wyjezdzam ;d
Ja wczoraj latałem,w sumie to jakieś dwa trzy razy w tygodniu to wyjeżdżam,puki nie ma śniegu to nie odpuszczam:)
ja juz ponad miesiąc nie latałem :P
ostatnio 2 grudnia male latanko było ale w weekend mam zamiar polatac bo prognoza na Poznań obiecująca 5-6stopni i pełne słońce. Aż żal nie polatać
Ja latam w weekendy i nie mogę doczekać się śniegu i latania w puchu:D
x2
Ja mam zamiar w ten weekend pojezdzić jak juz w koncu wróce do kraju;) Tz. zacząć i zakonczyć sezon, pierwszy mój wyjazd, bo w tym roku jeszcze nie jezdziłem he he
Ja co weekend.
Po lasach co niedziele póki sprzęt lub ja to wytrzymuje. W zeszły weekend zaliczyliśmy zwodowanie po pas w kanale w temp. 3 stopni i ochota do orania wciąż nie minęła.
Dziś dla odmiany SM po pracy pohałasowałem trochę aby pierścienie się ułożyły :)
pzdr
Kordzik
Tu masz temacik [url]http://forum.supermoto.pl/topic22121-zimowe-na-moto-latanie.html[/url] za chwilę będzie aktualny.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Czy ktoś jeszcze jeździ?
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 75 zapytań