Odp: CRF 450 R 2002 i jej droga z crossa do SM.
tzn w jaki sposób ? bo tak szczerze to nie słyszałem żeby ktoś naprawiaL. Pytam z czystej ciekawości
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » CRF 450 R 2002 i jej droga z crossa do SM.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tzn w jaki sposób ? bo tak szczerze to nie słyszałem żeby ktoś naprawiaL. Pytam z czystej ciekawości
Heh no spawac pewnie bedzie innej drogi nie ma:) Póżniej to jakos do azotowania oddać czy innego utwardzania ciężko powiedzieć bo nie siedze az tak w tym temacie.
Naprawiam rzeczy, o których inny boją się pomyśleć :)
Właśnie. Ja nie wiem jak to będzie zrobione, pytajcie Pana powyżej :)
majster powiedz jak zaczarujesz ten wal bo poprostu jestem ciekawy a nigdy nie pomyslalbym ze wal mozna spawac
U znajomego w CRF też była akcja z końcówką wału, ktoś przy tym ewidentnie majstrował. Końcówka wału pracuje w uszczelniaczu więc nie może być mowy o jakimkolwiek biciu, u niego lekkie było a więc były problemy ze smarowaniem w skutek czego główka korby ulegała przycieraniu, moto chodziło do końca i nie dawało żadnych oznak, jednak rozebrane było z powodu konieczności wymiany zaworów. Próbował oddawać to do jakiegoś zakładu ale powiedzieli mu na wstępie że to będzie rzeźba i odpuścił temat, używany wał z zatartą korbą i dobrymi czopami kupił za ok 150 zł i po problemie.
Ja się zdaje na mechanika, mówi, że będzie dobrze, ja mu wierzę, więc musi być dobrze :)
Prawidłowo. Dobry mechanik... a nie kolejny ekspert od opowiadania o tym dlaczego danej rzeczy nie da się zrobić...
Mowa cały czas o tej CRF którą jeździł delikatnie ponad 40 letni Pan bo się jej bał ??? :P
...i TYLKO tylne koło na szprychach mu biło ??? ;)
No niestety. Podejrzewam, że go też ktoś w chu robił
Kojarzycie od kogo z forum mogę kupić przewody w oplocie w dobrych pieniądzach?
Kupuj Hela z allegro.
Tutaj mają chyba dobre ceny, nie ? [url]http://www.przewodywoplocie.pl/index.php/przewody-hamulcowe/Cennik-przewodow-hamulcowych-HEL.html[/url]
Mam jeden przewód czerwony w oplocie na przód do CRF . Mało używany. Goodrich.
Sprawdź jeszcze w larssonie, też chyba są przystępne ceny.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » CRF 450 R 2002 i jej droga z crossa do SM.
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 71 zapytań