Temat: Supercross 2014
Są tu jacyś zapaleńcy supercross'u może? Wszystkie wyścigu się już pokończyły, a do pierwszego wyścigu SX został już tylko miesiąc ! Ciekawy jestem jak Roczen na 450 będzie sobie radził, bo może trochę w czołówce namieszać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Supercross 2014
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Są tu jacyś zapaleńcy supercross'u może? Wszystkie wyścigu się już pokończyły, a do pierwszego wyścigu SX został już tylko miesiąc ! Ciekawy jestem jak Roczen na 450 będzie sobie radził, bo może trochę w czołówce namieszać.
Pytasz o zapaleńców kibiców którzy śledzą poczynania zawodowców i chcesz o nich pogadać czy o ludzi którzy jeżdżą? i chcesz dołączyć do jeżdżących
Pytasz o zapaleńców kibiców którzy śledzą poczynania zawodowców i chcesz o nich pogadać czy o ludzi którzy jeżdżą? i chcesz dołączyć do jeżdżących
Bardziej chodziło mi o ogólną wymianę spostrzeżeń i opinii na temat danej rundy i zawodników. Jeśli ktoś " głębiej " w tym siedzi, to też dobrze będzie posłuchać kogoś mądrzejszego :)
acha ok, no ja wolę jeździć niż gadać :)
No u mnie niestety brudasy na razie tylko w planach na wiosnę są, tak więc na dzień dzisiejszy gadani mi pozostaje :) A Ty sprzęta sprzedałeś czy jednak zostawiasz, bo widzę, że nieaktualne.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Supercross 2014
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 76 zapytań