Odp: KTM Power Days
KTM Profi w Łodzi ma promocje na PowetParts i PowerWear, link do allegro:
[url]http://allegro.pl/shop.php/Show?string=ktm&search_scope=shopItems-1943069[/url]
Nie porównywałem jeszcze cen, ale może komuś się przyda.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » KTM Power Days
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
KTM Profi w Łodzi ma promocje na PowetParts i PowerWear, link do allegro:
[url]http://allegro.pl/shop.php/Show?string=ktm&search_scope=shopItems-1943069[/url]
Nie porównywałem jeszcze cen, ale może komuś się przyda.
jak by ktoś chciał voucher na 200 zł to poproszę PW
kto pierwszy ten lepszy :)
ładna promocja:). Zębatka przednia 140zł. Ciekawe czym się różni od np. grosskopf za 35zł
Już drugi raz generuję voucher i dupa. Myśli i myśli i nic z tego.
Ktoś może dzisiaj wydrukował go z sukcesem?
Ja zrobilem dzis na PL stronie bo na UK nie ma w tym roku....
Ja wpisałem dane i poprosiłem o przesłanie emailem. Poszło jak trzeba, ale jeszcze nie drukowałem. Czeka w skrzynce.
Mi tez bez problemu się udało - wygląda na to ze link jest wielokrotnego użytku tylko liczba voucherów jest ograniczona na każdy kraj.
Dodatkowo voucher jest na 200 zł przy minimalnej kwocie zakupu 600zł odzieży KTM PowerWear i części
zamiennych PowerParts w okresie od 01.12.2014 do 17.01.2015 u dowolnego dealera w PL.
dzisiaj też poszło bez problemu
Mi też poszło, voucher gotowy do wydrukowania.
Mi tez bez problemu się udało - wygląda na to ze link jest wielokrotnego użytku tylko liczba voucherów jest ograniczona na każdy kraj.
Dodatkowo voucher jest na 200 zł przy minimalnej kwocie zakupu 600zł odzieży KTM PowerWear i części
zamiennych PowerParts w okresie od 01.12.2014 do 17.01.2015 u dowolnego dealera w PL.
Właśnie miałem o to pytać o dolny próg. Wiem, że to 6 stów ale czy trzeba kupić za 600 i ten voucher powoduje, że płacę 400 czy trzeba nawybierać gratów za 800 i dzięki voucherowi zapłacić przy kasie 600?
za 800 i płacisz 600
Za 600 i płacisz 400!
musisz wykonać zakupy za MINIMUM 600zł , przy kasie odejmną Ci 200zł po ukazaniu papieru
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » KTM Power Days
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 73 zapytań