Temat: opinie huska 610 sm 2005-2010
witam ,
poszukuje posiadaczy huski 610 sm od 2005 roku .
jak to moto się sprawuje ?
wady ?
co warto wiedzieć ?
z góry dzięki za odpowiedzi :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » opinie huska 610 sm 2005-2010
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam ,
poszukuje posiadaczy huski 610 sm od 2005 roku .
jak to moto się sprawuje ?
wady ?
co warto wiedzieć ?
z góry dzięki za odpowiedzi :)
Hej
Niedawno zakupiłem właśnie taką huske z 06r zrobiłem nią może z 250 kilo dopiero i chyba musi czekać na wiosnę . Jak na razie się nic nie zepsuło ;p serwis zaleca wymianę oleju co 5000 km . Tu masz wszystkie manuale do huski [url]http://husqvarnaoutlet.com/repair_manuals[/url] . Sprzęt nie jest jakoś super zwariowany i z 3 biegu sam na koło nie pójdzie chyba że mu w tym bardzo mocno pomożesz , z jedynki wystarczy odpuścić gaz i gwałtownie dodać z dwójki trzeba szarpnąć lekko moto .Ja oczywiście nie umiem jeździć na kole . Prędkości większe jak 130-140 wydają się męczące dla tego silnika i raczej nie ma się co nastawiać na gwałtowne wyprzedzanie aut . Jest to moje pierwsze sm i jest ogromna różnica w oddawaniu mocy w porównaniu od horneta ,huska przyspiesza jak diesel dajesz gaz i jedzie nie ważne czy wolne czy średnie gaz i równo przyspiesza ale do wyczynu to jest ogromna przepaść i nie ma co porównywać . Wybrałem to moto bo jest cywilizowane jak na sm a jest dobrym sprzętem na przekonanie się czy sm mi podpasuje a koszty utrzymania nie są jakieś kolosalne . Wady wady wady jak na razie się nie dopatrzyłem w nim ale co można powiedzieć po takim małym stażu .
modele od 2007 roku są na wtrysku paliwa - wcześniej gaźnik, tanie plastiki - oryginalne, ale długo trzeba czekać,
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » opinie huska 610 sm 2005-2010
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 79 zapytań