Odp: GoPro
jak sprawna to chyba dobra cena
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak sprawna to chyba dobra cena
Raczej to nie jest HD
Testowałem 3 black edition i 3+ . Różnice w obrazie są naprawde minimalne, na pewno nie takie jak na filmikach z youtube (wg mnie oczywiście) Na monitorze laptopa czy nie duzym tv różnice ledwo zauważalne. Obudowa w 3+ zdecydowanie lepsza - mniejsza i lzejsza a co najważniejsze przyciski chodzą zdecydowanie łatwiej niz w 3-ce.
Zapomniałem o WiFi - działa zdecydowanie lepiej niz w 3ce
Ja swoja testowałem wczoraj na wycieczce w sztolniach walimskich(tylko walim). A jak wiadomo jest tam ciemno i.. jestem zadowolony.To co chciałem żeby nagrało to nagrało(zawsze mogłoby być lepiej) mikrofon jest tak czuły ze mając kamerę na klatce piersiowej słychać tętno :) Teraz trzeba będzie kupić/zrobić mocowanie na głowę
[url]http://allegro.pl/kamera-rollei-bullet-5s-motorbike-edition-hd-i3674215660.html[/url]
ciekawa alternatywa
Panowie powiedzcie mi za jaką cenę jest już się w stanie kupic GoPro 1 (mówię o używanej) :)
ja swoją sprzedałem za 530 z wysyłką i wydaje mi się że sensowny zestaw hd1 to właśnie taki wydatek. uwaga na gopro 960 ma mniej ustawień w stosunku do zwykłej
to ja mam pytanie ile Hero 2 ?? bo bede chciał kupić w grudniu jakoś :))
Zależy z jakimi akcesoriami.
Za samą kamerkę powinieneś dać z 800-900zł.
Zależy z jakimi akcesoriami.
Za samą kamerkę powinieneś dać z 800-900zł.
ale za tyle to uzywka czy nowka?:D
MEPH napisał/a:Zależy z jakimi akcesoriami.
Za samą kamerkę powinieneś dać z 800-900zł.ale za tyle to uzywka czy nowka?:D
używka ofc
Na allegro da się znaleźć dobre oferty z licytacją. Ja swoją gopro 2 outdoor edition kupiłem kilka dni temu za 730 zł z przesyłką, nówka, gwarancja do października 2015.
mi się udało ostatnio przytulić HERO 2 outdoor edition za 670zł, niestety bez gwarancji, ale stan jak najbardziej OK, także moim zdaniem trzeba regularnie przeglądać alledrogo i non stop są jakieś okazje.
Testowałem 3 black edition i 3+ . Różnice w obrazie są naprawde minimalne, na pewno nie takie jak na filmikach z youtube (wg mnie oczywiście) Na monitorze laptopa czy nie duzym tv różnice ledwo zauważalne. Obudowa w 3+ zdecydowanie lepsza - mniejsza i lzejsza a co najważniejsze przyciski chodzą zdecydowanie łatwiej niz w 3-ce.
Zapomniałem o WiFi - działa zdecydowanie lepiej niz w 3ce
Niedawno też miałem dylemat co kupić - ostatecznie zdecydowałem się na 3+ Black Edition i jestem bardzo zadowolony. Lepsze wrogiem dobrego...
Hero 3+ to nic innego jak 3jka po lifcie, w którym wyeliminowano jej największe wady i nieco poprawiono niektóre detale.
Zasadniczo zgadzam się z tym co napisał kolega wyżej a co do różnic w obrazie to moi zdaniem są ale faktycznie nie wielkie. Różnica jest głównie w kolorach i ostrości obrazu(szczegółach - nie wiem czy to kwestia softu czy nowego obiektywu który zastosowali) ale przy amatorskim wykorzystaniu nie ma się nad czym przesadnie spuszczać.
Bardziej zauważalna będzie dopiero przy kiepskim oświetleniu - nowa wersja ma funkcję "auto low light" i choć dalej nie ma szału to poprawa jest widoczna gołym okiem.
Poza tym jak wspomniałeś WiFi działa o wiele sprawniej i wreszcie jego wykorzystanie ma jakiś większy sens poza używaniem funkcji ON/OFF
W Hero3 były także problemy z nagrzewaniem się kamery i prądożernością.
Teraz jest w tych kwestiach o wiele lepiej.
Szczególnie w temacie czasu pracy. Bateria jest minimalnie większej pojemności ale poprawili też coś mocno w oprogramowaniu bo kamera jest zdecydowanie mniej prądożerna. Czas pracy wydłużył sie średnio o prawie 1/3 a to sporo...
Poza tym z 3jkami Black Edition często były problemy z zawieszaniem się kamery(trzeba było wyjmować baterię) - w3+ tego nie ma.
Podsumowując jak ktoś ma hero3 to różnice moim zdaniem nie są warte kasy jaką trzeba by dołożyć żeby zamienić 3 na 3+. Jak ktoś ma Hero, Hero2 albo nie ma wcale kamery tego typu a chce kupić to nie ma się specjalnie nad czym zastanawiać i warto celować w 3+.
Mam pytanie z innej beczki. Tak sobie dziś oglądałem F1.. jakie oni montują kamery na bolidach? Ktoś coś słyszał?
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 76 zapytań