Temat: Kupię kombinezon
Kupię kombinezon jednoczęściowy na takiego "wielkiego" chłopa jak ja, czyli 168 cm wzrostu czyli rozmiar 48. W dobrym stanie za dobre pieniążki . pisac na PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię kombinezon
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię kombinezon jednoczęściowy na takiego "wielkiego" chłopa jak ja, czyli 168 cm wzrostu czyli rozmiar 48. W dobrym stanie za dobre pieniążki . pisac na PW
siemasz.
mam alpinestars, ktory na mnie jest troche przymaly. (mam 173cm - tez kon) kolor czarny, 1pc, ma ochraniacze kolan, lokci, ramion i "pogrubiana" skore - tez jakby ochraniacz - na tylku. po 1 lekkim szlifie - lekko nadtarta skora na lokciu i na biodrze, w zasadzie jest to niewidoczne. . wieczorem podesle zdjecia, jak bylbys chetny. cena na pewno trzycyfrowa. pzdr, blazej
kontynuowac temat mozemy tu lub pw
ewentualnie (nawet chetniej jakby ktos mial) zamienie na rozm 50
ok to posyłaj zdjęcia i dogadamy się
To ja mogę opitolić jednoczęściowy alpinestars r.50 w zajebistym stanie, bez nawet najmniejszego ślizgu ;)
Trawer zapomniałeś dodać że musi mieć małą kieszonkę mieszczącą małpkę ;-)
zdjecia wrzuce jutro wieczorem. popsul mi sie tel, a aparat zostawilem w pracy. pzdr
ok to poczekam, nie mam ciśnienia, Hermes ja piję przed a nie w trakcie :)
Hermes ja piję przed a nie w trakcie :)
w trakcie pierwszego wyścigu jesteś przed drugim itd... :-)
zdjecia nie sa najlepszej jakosci, ale mam nadzieje, ze widac o co chodzi. na lokciu jest mala dzirka (wielkosci malego paznokcia - na wysokosci ochraniacza, wiec raczej nie ma znaczenia), na biodrze/tylku skorka lekko przytarta, ale to nawet nie rzuca sie w oczy. uszkodzenia raczej estetyczne. na pewno nie wplywa to na bezpieczenstwo. poza tym kombinezon niezuzyty, nieprzepocony, niesmierdzacy itp w dobrym stanie. gdyby rozmiar byl dobry nie rozstawalbym sie z nim. slidery sa nowe . pzdr
ok to podaj cenę na PW i będziemy dogadywać się
do zamknięcia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię kombinezon
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 85 zapytań