Temat: [S] YAMAHA TT600R SM ttr
[url]http://otomoto.pl/yamaha-ttr-tt600r-sm-supermoto-M3811945.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] YAMAHA TT600R SM ttr
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://otomoto.pl/yamaha-ttr-tt600r-sm-supermoto-M3811945.html[/url]
uP
cena z kosmosu jak na taki zabytek ....
Dzięki za komplementy..dałem na początku tego sezonu prawie 11. Wiem, że sporo--Ale pewniak.sprawdzałem go przed kupnem w Yamaha Motor Beskid i powiedzieli, że dawno nie widzieli takiej zdrowej Ttr'ki. Zresztą zobacz po ile chodzą TTR po otomoto! Jak bez tych kółek to by była z 8 warta-a za zwykle z 2000 nawet 11 chcą! Po ostatnim Moto które chwale sobie ja jak cholera!! Raz wymieniony olej na sezon i spokój!
Ta pora roku bedzie ci bardzo ciezko sprzedac tym bardziej za ta gotowke ale jak dobra sztuka trafisz amatora i pojdzie . Ja wystawialem na allego od wakacji do zimy prawie i tylko 2 telefony. wystaw na poczatku roku moze trafi ci sie gowniarz ktory wyłoży kase na stół i uda sie na 10m jazde testowa z nogami rozłożonymi na 13:50 zakończona dzwonem w mieszkanie. wszystko podsumował "panie tak zapierdala, ze i tak bym kupił" , "ale koledzy na osiedlu beda mieli" tak to wygladało w moim przypadku i aukcja trwała dosłownie 3h
Mam to szczęście, że mi się nie spieszy..wiem, że sezon zwczyna się na wiosnę.mogę oddać Max za 8500. Jak nie..zostanie na ryby.
Pozdr.
Zresztą zobacz po ile chodzą TTR po otomoto
Chyba po ile stoją, stoją, stoją i czekają aż łaskawie ktoś się odezwie.
A nie chciał byś zamienić się kółkami? :D
Up--cena8000
Ps jakby ktoś był zainteresowany to w aunerze w Bielsku białej stoi exc 525 z 2007 w wersji factory i 5000 km przebiegu-cena 13,5..sam miałem brać Ale po wczorajszej wyjebce i rozjebanej nerce narazie daje sobie na luz z Sm i Enduro.
Pozdrawiam
oprócz nerki cały jesteś?
wstępnie sama nerka, ale leże i czekam na tomografie komputerowa.. btw mociakowi nic sie ni stalo/wrocilem na kolach z 20 km.
wstępnie sama nerka, ale leże i czekam na tomografie komputerowa.. btw mociakowi nic sie ni stalo/wrocilem na kolach z 20 km.
Pierdole... jak to się stało? W ogóle to skąd Ty jesteś bo może bym oglądnał ta twoją ttr-ke ;)
Wracaj do zdrowia. Ubrany byłeś, czy bluza forumowa?
ojek_87 napisał/a:wstępnie sama nerka, ale leże i czekam na tomografie komputerowa.. btw mociakowi nic sie ni stalo/wrocilem na kolach z 20 km.
Pierdole... jak to się stało? W ogóle to skąd Ty jesteś bo może bym oglądnał ta twoją ttr-ke ;)
ponad 100..winkiel..zwirek..pare kontr..wariacja kiery-shimma??motor bokiem a mnie wyjebało w kosmos..tyle co pamietam, a pozniej mnie ocucił kumpel.
ostrołeka: co do TTr wal pw.
Kurde ale niefart :/ powrotu do zdrowia.
To nerkę Masz obitą czy co?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] YAMAHA TT600R SM ttr
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 84 zapytań