1

Temat: [S] KTM Duke II 640 - 5500zł (A2)

Witam
Ponawiam chęć sprzedaży KTM Duke II 640.
Zdjęcia i ogólnie co mniej więcej było przy nim robione znajdziecie w tym temacie [url]http://forum.supermoto.pl/topic24413-s-ktm-supermoto-lc4-duke-ii-kat-a2.html[/url].
"Mniej więcej" ponieważ jak się okazało nie jest tak różowo jakby się mogło wydawać. Otóż do zrobienia jest praktycznie cały silnik i różne pierdoły:
- wał do wymiany (można jeździć ale są już duże luzy)
- łożyska wału do wymiany
- wymiana uszczelniaczy zaworowych w głowicy
- łożysko główki ramy i tylnego amortyzatora do wymiany
- wymiana uszczelniaczy w przednim zawieszeniu
- linki gazu, dekompresatora i prędkościomierza do wymiany
Po przeliczeniu koszt części powinien zamknąć się w 2800zł. Ja nie podejmuje się naprawy ponieważ powód jest prosty - brak funduszy.
Aktualnie motocykl jest u mechanika rozłożony, więc można podjechać i wszystko zobaczyć na własne oczy. Nie mam nic do ukrycia w przeciwieństwie do poprzedniego właściciela od którego go kupiłem. Po zrobieniu w/w rzeczy ma się motocykl na długie lata bez wkładu własnego.
Cena: 5500zł
W razie pytań:
tel. 725-405-149
Jeśli nie odbiorę to na pewno oddzwonię.
Ja jestem z Opatowa (30km na północ od Częstochowy) zaś motocykl stoi jakieś 8km od mojego miejsca zamieszkania.
Proszę dzwonić i pytać. Nie gryzę ;)

2

Odp: [S] KTM Duke II 640 - 5500zł (A2)

Uuuuu, to się nacieszyłeś...
Przykra sprawa...

Nie lepiej poczekać, odłożyć i zrobić sobie remont i cieszyć się pewnym motocyklem?

;)

3

Caly czas sie zastanawiam. Jesli sie nie sprzeda to trzeba bedzie cos nad tym pomyslec. Poki co nie mam sil ani pieniedzy. Zobaczymy jak rozwinie sie sytuacja.

4

Podbijam

5

Powiem że miałem taką samą sytuacje i zrobiłem kapitalkę włożyłem 3.5 tys wiem teraz ze mam pewniaka
Pozbieraj kasę zrób moto a zobaczysz jaki będziesz zadowolony

6

Podbijam