Temat: [K] Go Pro Hero 3
Jednak zmiana planów, chętnie zakupię kamerkę hero 3 w wersji black ew. silver
Nową black idzie wyrwać za 1200zł tak więc czekam na tańsze propozycje ; )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Go Pro Hero 3
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jednak zmiana planów, chętnie zakupię kamerkę hero 3 w wersji black ew. silver
Nową black idzie wyrwać za 1200zł tak więc czekam na tańsze propozycje ; )
nie lepiej kupić nową 3 white albo nawet silver w tej cenie ? ; )
O ile się nie mylę to 3 white, nagrywa gorzej jak 2, za to 3 silver identycznie jak 2 tylko ze ma wifi.
Pytanie tylko gdzie kupić 3 silver za 800zł ; )
a nie jest przypadkiem tak że white nagrywa tak samo jak hero 2 ? [url]http://x-moto.com.pl/gopro-hd-hero3-white-silver-i-black-edition-uwaga-to-3-roznie-kamery-porownanie/[/url]
niedawno byłem na Ukrainie i cena hero 3 silver w sklepie wychodziła jakies 700 na złotówki. :)
miałeś racje silver nagrywa tak jak hero 2
Nówka za 800zl [url]http://allegro.pl/nowa-gopro-hero-2-outdoor-akcesoria-wys-free-i3672462142.html[/url]
Kurde, tak sobie myślę że skoro ma to być zakup na dłużej, co by nie zmieniać za jakiś czas znowu kamery, to chyba warto upolować jakaś 3'ke w wersji black i mieć pełen wypas typu wifi i obsługa z telefonu
szkoda że hajsu ni ma bo mało kiedy taka okazja :)
apropo silver z tego co czytałem bateria w niej trzymie krócej niz w gopro 2.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=szjuBzkxnh8[/url] Czy tylko mi się wydaje, że w tym teście dużo lepiej wyszła Hero 2 niż Hero 3 Black ?
może podpis H2 i H3 mu się na filmiku pomrygały :)
ale fakt jak dla mnie H2 wyszło lepiej na tym filmiku
cytat komentarza pod filmem:
PAY ATTENTION!!
Have a look about how that guy has mounted the GoPROs on the fixture!! The names of the camera are not the right ones! They were reversed!!
Recording on the right was made by Hero3!!
cytat komentarza pod filmem:
PAY ATTENTION!!
Have a look about how that guy has mounted the GoPROs on the fixture!! The names of the camera are not the right ones! They were reversed!!
Recording on the right was made by Hero3!!
ale idąc tym tropem .... H2 nagrywa o wiele lepiej "po ciemaku" -- odpal filmik od 2:06 ??
Z tego co mi wiadomo, to bateria w GoPro 3 pozwala na krótsze nagrywanie filmów z racji gabarytów kamery musieli także zmniejszyć jej rozmiar. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z GoPro 2 a największa zmiana w GoPro 3 to jakość dźwięku ! Ale wyszła jeszcze nowsza Hero 3+
Co do gopro to na dzień dzisiejszy brałbym Hero 2 albo Hero 3+ lecz pod
koniec roku ma się wyłonić hero 4. Więc lepiej poczekać na 4 niż kupować teraz hero 3+
Solution: hero 2 i czekać aż hero 4 będzie w dobrej monecie :)
Do zamknięcia, zakupiłem hero 3 silver ; )
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Go Pro Hero 3
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 79 zapytań