Odp: Zakup Rękawic.
Mam na sprzedaż FOX Bomber, jeśli jesteś zainteresowany to pisz na pw.
Suzuki RMZ 250 '04 - sold
https://www.facebook.com/CunningRiders
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Zakup Rękawic.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam na sprzedaż FOX Bomber, jeśli jesteś zainteresowany to pisz na pw.
Ja osobiście mam alpinestars atlas tak, jak pisałem powyżej. nie mam im nic do zarzucenia. Służą mi bardzo dzielnie od 4 lat, nie tylko na moto :)
Mam grube, ciepłe ( zimą spokojnie da radę w nich śmigać ) solidne, skórzane rękawice. Nie pamiętam jaki brand, ale raczej u nas mało znany. Cena i zdjęcia raczej jutro, jeśli będziesz zainteresowany
Jako importer mogę być nieobiektywny, jednak zdecydowanie polecam MVD i nie jest to tylko moje zdanie lecz każdego kto spróbował jazdy w tych rękawicach.
Miałem na oku alpinestars s octane ale teraz po tych namowach skłaniam się coraz bardziej ku mvd.
Właśnie nie byłem pewny czy brać długie czy krótkie ale teraz po informacjach od was zdecydowanie wybieram krótkie , dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Mam alpinestars s octane, kupiłem od Hermesa używki, nie wiem dlaczego sprzedawał, ale jestem zadowolony. Po szlifie trochę się poprzecierały, ale ręce całe. MVD wyglądają też na bdb sprzęt, cena również kusi? Ile takie rękawice kosztują u naszego szanownego importera z forum?
Mam alpinestars s octane, kupiłem od Hermesa używki, nie wiem dlaczego sprzedawał, ale jestem zadowolony.
Też nie wiedziałem do poki nie kupiłem XL bo miałem XL-kę ale damską jak odkrył Figiel :-))) w związku z czym XL- męska okazała się za duża na moje damskie dłonie ;-)
Powiem tak szlifując o asfalt a i nawet porządnie w terenie lepiej jednak sprawdzają się długie rękawice... ja polecam model SHIMA VRS-1 nie krępują ruchu, asfalt też polubiły, a konkretny szlif zniszczy nawet te najlepsze....
Te rękawice Shima fajne lecz poszukuje czegoś nie droższego niż 300 zł
Alpinestars Octane S-moto!
Mam tez nowe, krotkie innej firmy ale wciaz używam stare octany, sa super.
Nie chciałbym zaliczyć szlifa w takich Fox-ach Bomberach.
zaliczyłem, już nie polecam :p
generalnie przetarły się jak jedno warstwowa srajtaśmy po kebabie z radomia. (nawet nie zauważysz kiedy)
i kuku zostało...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Zakup Rękawic.
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 80 zapytań