1

Temat: Ktm lc4 z tablicy

[url]http://tablica.pl/oferta/ktm-640-lc4-625-supermoto-super-moto-2002-rok-polecam-szwajcar-CID5-ID3se2f.html#c8f0c2f7e2[/url]
zna ktoś to moto? rzućcie jakąś recenzją, może bym po to pojechał.. Ewentualnie jest ktoś stamtąd kto mógłby podjechać ogarnąc ten sprzęt? Jak coś to dajcie jakieś info na priv.

2

Odp: Ktm lc4 z tablicy

Kolego link nie bangla!!!

3

Poprawione

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

4

Po zdjęciach wygląda na zadbanego, Silnik i rama błyszczy się jak psu jajca, trudno ocenić czy malowana czy ktoś polerował to przed zrobieniem zdjęć. Sprawdź kopkę, oby była tylko obtarta na łuku. Plastyki hmm, wyglądają na każdy od czegoś innego ale wszystkie czarne XD Już widzę jak lecą hejty że gość ma xenon. Wydech to nie wiadomo co, sprawdź czy ładnie pasuje, nie obciera przy dobiciu wahacza ( jest okrągły a nie owalny). Za taką kasę, jedź, oglądaj, jak silnik nie tłucze i zawias nie jest wytłuczony to warto kupić. POWODZENIA W ZAKUPACH!

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

5

Sprzedający to handlarz.
Zdjęcia są tak zrobiony żeby wyglądało ładnie ale nie było widać nic.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

6

velkurczak napisał/a:

Po zdjęciach wygląda na zadbanego, Silnik i rama błyszczy się jak psu jajca, trudno ocenić czy malowana czy ktoś polerował to przed zrobieniem zdjęć. Sprawdź kopkę, oby była tylko obtarta na łuku. Plastyki hmm, wyglądają na każdy od czegoś innego ale wszystkie czarne XD Już widzę jak lecą hejty że gość ma xenon. Wydech to nie wiadomo co, sprawdź czy ładnie pasuje, nie obciera przy dobiciu wahacza ( jest okrągły a nie owalny). Za taką kasę, jedź, oglądaj, jak silnik nie tłucze i zawias nie jest wytłuczony to warto kupić. POWODZENIA W ZAKUPACH!

Dzięki za podpowiedzi Panowie, w tym wątku przy okazji możecie wrzucać jakieś ciekawe propozycje. A jest ktoś może z okolic co mógłby pojechac i ogarnąć co to za kon?

7

Wiadać  że gościu to nie jest zwykły pan jurek który kupił kata żeby siać terror tylko handlarz który go gdzieś zauważył (może podbitego ) i ściągnął ją do polski wiec radził bym sprawdzić nr ramy w jakimś serwisie lub poszukać go po necie ogólnie wygląda na ładnego ale cos mi w nim śmierdzi .

Honda hm w planach crf 2007 replica :D

8 Ostatnio edytowany przez K@mil (2013-10-25 21:52:52)

Z tego co widzę w necie to handluje tym co mu wpadnie, samochody, motocykle nawet SUWNICA SZUBIENICA WYCIAGARKA UDZWIG 5 TON :P

Dlatego dokładnie go obejrzyj.
Dziwne, że ktoś rejestrował go na siebie i od razu sprzedaje.
Czyżby prostował papier?

;)

9 Ostatnio edytowany przez Szaman (2013-10-25 22:39:34)

Kurw.. dzwoniłem do gościa kilka razy, nie odbiera, siedze teraz na wygnaniu na razie nie mam jak obejrzeć tego motocykla. Ciekaw jestem co z nim jest nie tak.. a to jest w końcu 640 czy 625?
Panowie, a ten koń? [url]http://tablica.pl/oferta/ktm-lc4-600-supermoto-bielsko-CID5-ID3NU0l.html#ca9d7db4df[/url]
wiem, że pierdole o tym do pożygu, ale kogo zapytam jak nie was?
Tego mam koło domu pratycznie [url]http://tablica.pl/oferta/ktm-620-sc-supermoto-zamiana-CID5-ID3TtAb.html#ca9d7db4df[/url]

10

Szaman - ze zdjęć ciężko ocenić stan silnika, który jest najważnieszy....

Masz blisko, możesz podjechać zobaczyć.
Nie znasz się za bardzo poproś kogoś kumatego, aby jechał z Tobą, albo jedź z jakimś mechanikiem daj mu 100 zł na dobrą flaszkę i tyle :P :P

;)

11

K@mil napisał/a:

Szaman - ze zdjęć ciężko ocenić stan silnika, który jest najważnieszy....

Masz blisko, możesz podjechać zobaczyć.
Nie znasz się za bardzo poproś kogoś kumatego, aby jechał z Tobą, albo jedź z jakimś mechanikiem daj mu 100 zł na dobrą flaszkę i tyle :P :P

Miałem coś tam już na warstacie, ale po katach nie mam pojęcia czego się spodziewać, więc nie chce strugać kozaka, nie wiem na co zwracać uwagę w tych maszynach, jakie są najczęstsze bolączki i jakie są ich objawy.

12

Poczytaj o charakterystyce pracy silnika LC4, bo jest dość nietypowy.  Model 640 ma pojemnosc 625ccm. Musisz jechać oglądać , posłuchać, bo ciężko coś powiedzieć. Ile masz dolarów na motonga? Nie lepiej przez zimę odłożyć i kupić cos nowszego?

KTM 625 SMC

13

RADIZZLE napisał/a:

Poczytaj o charakterystyce pracy silnika LC4, bo jest dość nietypowy.  Model 640 ma pojemnosc 625ccm. Musisz jechać oglądać , posłuchać, bo ciężko coś powiedzieć. Ile masz dolarów na motonga? Nie lepiej przez zimę odłożyć i kupić cos nowszego?

tak koło 7,5k mam myślę, że do 9 bym wyskrobał, ale nie wiem jak będzie z pracą teraz, ale mam też niestety inne wydatki dlatego też chciałbym wydać jak najmniej, aczkolwiek jak się trafi dobra sztuka to wiecie jak to jest.. :D

14 Ostatnio edytowany przez RADIZZLE (2013-10-25 23:46:41)

Trochę mało żeby kupić sensowne LC4. I tak idzie zima odkładaj papiery i kupisz cos na wiosnę. Myślę, że za 11-12 można juž coś kupić fajnego.

KTM 625 SMC

15

[url]http://forum.supermoto.pl/topic25860-ktm-lc4-supermoto-nowe-zdjecia-8700.html[/url] chyba najlepsze wyjście sprzęt od kogoś z forum więc chyba zaufany koń

Honda hm w planach crf 2007 replica :D