Temat: Koła enduro Husqvarna te 450
Jak w temacie kupie koła najlepiej kompletne do huski enduro w rozsądnej cenie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Koła enduro Husqvarna te 450
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie kupie koła najlepiej kompletne do huski enduro w rozsądnej cenie
jak nikt nie ma to może ktoś wie czy od jakiegoś innego modelu huski lub innej marki pasują?
nie wiem czego dokładnie szukasz, ale te wyglądają dosyć dobrze no i cena nie jest z kosmosu
[url]http://allegro.pl/kola-enduro-ktm-lc4-husqvarna-i3634683239.html[/url]
wszystko spoko tylko czy na pewno podpasują? nie wiem jak jest z ośką czy taka sama grubość... koleś nie odpisuje póki co
Z przodu będzie ośka 17mm
Z tyłu 20mm
powiedzcie mi czy jak on ma ośke 17 i 20 a moje ośki to 24,8 i 24,8 to czy wystarczy wymienić łożyska na inne w kołach i powinno wszystko byc ok czy to tak nie działa?
Musisz sobie wejść na stronę z łożyskami lub jakiś katalog łożysk i zobaczyć czy są takie łożyska.
Przednie wątpię abyś przerobił.
Kurde nie pamietam, ale nasze huski maja dziwne łozyska, tzn grube oski. bodajrze 25mm. bedziesz mial problem z przerobieniem. poza tym dochodzi jeszcze dorobienie tulejek. niby drobnostka ale trzeba troche mierzenia.
no właśnie jest problem z tymi ośkami...
jakiś miesiąc tamu jak szukałem kół do huśki (ori huśki piasty) to namierzyłem kolesia co miał dwa komplety na handel ( 1000 pln ) jak chcesz to poszukam gdzieś tel. tyle ze to handlarz, obca mi osoba stanu kół nie znam.
poszukaj bo jak narazie nie mam wyboru wogule...
[url]http://allegro.pl/husqvarna-tc-te-450-570-czesci-kosz-zaplon-zawory-i3642849060.html[/url]
Do niego zadzwoń, ma sporo gratów
pytałem chce 1500 zł... trochę sporo. Myślałem że koła enduro kupie do 1000 spokojnie no ale jest problem...
1000zł to już super okazja.
Jest jesień wszyscy szukają kół enduro.
Zaczekaj do wiosny to ofert będzie więcej.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Koła enduro Husqvarna te 450
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 72 zapytań