Odp: Jetting 625 SMC
JD jetting jest stanowczo lepszy.
Zestaw taki zawiera dwie iglice (czerwoną i niebieską), klipsa do iglicy, kilka dysz głównych i instrukcję montażu.
Czym się różni iglica czerwona i niebieska?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Jetting 625 SMC
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
JD jetting jest stanowczo lepszy.
Zestaw taki zawiera dwie iglice (czerwoną i niebieską), klipsa do iglicy, kilka dysz głównych i instrukcję montażu.
Czym się różni iglica czerwona i niebieska?
kształtem
jedna jest uboższa druga bogatsza
no i jak się okazuje przesyłka z JD do naszego pięknego kraju to koszt 45$, trochę dużo w stosunku do wartości zamówienia.
no i jak się okazuje przesyłka z JD do naszego pięknego kraju to koszt 45$, trochę dużo w stosunku do wartości zamówienia.
Global Priority Post Non US or Canada (NO Tracking) - 14-21 business days $24.00
Global Express Post Non US or Canada (with Tracking) - 7-10 business days $45.00
EFI ONLY Global Express Post Non US (with Tracking) - 7-10 business days $45.00
no to zapytałem się dlaczego taka droga przesyłka to mi odp
You can use that but there is no guarantee and if it gets lost then you'll have to pay for it twice. You can take that chance, it is entirely up to you.
Tak informacyjnie dla szukających.
Kit'y JD Jetting nie tylko można kupić na stronie producenta. Mają dystrybucje na EU, np. u naszych sąsiadów nirmców [url]http://shop.bergos.de/product_info.php?info=p742_JD-JETTING-KIT.html[/url]
i [url]http://www.koes-dirtbikeshop.de/Gambio/advanced_search_result.php?keywords=jd+jetting&XTCsid=abcj5cjlqhql12r4bso90vguk6[/url]
Nie trzeba targać gratów z USA , zapewne przesyłka z niemiec kilka dni i tańsza.
Wszyscy zawsze zamawiamy z wysyłką za 24$ i dochodzi bez problemu.
Jak płaciłeś u nich przez PayPal ? Bo złożyłem zamówienie i jedyną formą płatności jest karta kredytowa, której nie posiadam...
Na debetówce też możesz uruchomić ;)
Tylko karta - albo płatnicza albo kredytowa.
Jakie koszta ponosiłeś przy płatności jedną z kart ? Bo za takie transakcje płaci się prowizję ze przewalutowanie itp. Jakby PayPal'a nie mogli mieć ...
O matko tego to ci nie powiem.
za platnosc karta kredytowa nie potracili mi zadnej prowizji. jak jeszcze nie zamowiles, w niemczech jest sklep - przedstawiciel jd i wysylaja do pl bez problemu. nie pamietam juz dokladnie jak z kosztami, ale zdaje mi sie, ze sa nizsze. pzdr
Tak, wiem że jest sklep, a nawet dwa kilka postów wyżej wrzucałem. Tylko chodzi mi o to, że w tych niemieckich sklepach nie maja oryginalnej śruby do składu mieszanki JD Jetting, a chciałem wrzucić wszystko JD do gaźnika. Dogaduje sie już z jednym z tych niemieckich sklepów, tylko trzeba czekać dwa tyg na realizacje zamówienia.
W końcu po miesiącu czekania dotarł do mnie zestaw JD. Pytanie odnośnie śruby regulacji składu mieszanki - dostałem bez sprężyny, o-ringa i podkładki. Czy sprężyna w każdym zestawie różnych producentów jest takiej samej długości i bez problemu mi podejdzie? Przeglądając sklepy jakiś czas temu trafiłem na sam zestaw bez śruby, ale teraz nie mogę tego znaleźć, wie ktoś gdzie mogę to kupić ?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Jetting 625 SMC
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 81 zapytań