16

Odp: Co sądzicie o Yamaha WR 125 SM ?

Ja swojego czasu miałem cbr'kę 125/50. Super sprzęt- na trasie przelotowa 130 km/h i cebra nie wymięka. Biegi zmieniałem cały czas na odcince- spalanie max 3,5l. Jeśli chcesz łupać trasy, to sm bym nie brał pod uwagę. Wiatr po mordzie nieźle daje przy 130, pozycja również nie sprzyja dalszym trasom. Ja bym rozglądał się za cbr'ką do roku 2010 (chyba, że komuś i ta nowa się podoba...)

KXF 250 '14

17

Też polecam cbr 125. Kolega ma, chwali. Mogę się spytać bo wiem że idzie na B i A2, a więc będzie sprzedawał bo zx6r chce. Sprawdzony sprzęt, zadbany. Co do ceny, to zagadam i napiszę na PW :)

Aaa i zapomniałem Ci powiedzieć co do DUKA 125. Szukaj TYLKO POLKI RODOWITEJ. Kupujący ode mnie duka byli wcześniej oglądać duka z Niemiec i mówili że szrot ! Jakieś pitu pitu o dodatkowym wydechu, a potem coś tu zarysowane i nie poinformowane... Po prostu całkiem inne moto niż z opisu :) A co do polek - nie przejmuj się małym przebiegiem. Jak ma gwarancję, to przebiegu nie ruszy bo jak ma przeglądy podbite, to oni wszystko pod kompa podłączają :D

18

A od kiedy ZX 6 R się łapie na A2 ?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

19 Ostatnio edytowany przez Dukers (2013-10-21 18:36:34)

gierwi napisał/a:

A od kiedy ZX 6 R się łapie na A2 ?

Zdławiona się łapie. Napisał mi że nie wie czy się na ZX 6 R łapie z kasą i chyba F3 kupi bo ma do opłaty 2 prawka, auto i bieda będzie na zx6r OC +rejestracja i kasy nie ma. Chyba ze ojciec go na zeszyt poratuje :D

Honda CBR 2008 rok JUŻ NA WTRYSKU, 5,500 - RYBNIK. Wystawiać go będzie jakoś w maju 2014 ale mogę Ci załatwić wcześniej :D

20

No nie chcę się kłócić, ale nie można blokować ponad 100 konnych motocykli chyba?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

21 Ostatnio edytowany przez Dukers (2013-10-21 18:55:49)

gierwi napisał/a:

No nie chcę się kłócić, ale nie można blokować ponad 100 konnych motocykli chyba?

Tzn ja się dowiedziałem od niego, że bierze się motki na lewo(przegląd) albo z zagranicy które już mają wbite kW mieszczące się na A2. Nie wiem ale suzuki te nowe dławi, a więc chyba można ... Honda też 600"setke dławi

22

Nie no ja wiem że "się bierze" ;-), widziałem nawet u znajomego GIXXERA 1000 o mocy 34 KM, ale to nie znaczy że to legalne w Polsce.

23

gierwi napisał/a:

Nie no ja wiem że "się bierze" ;-), widziałem nawet u znajomego GIXXERA 1000 o mocy 34 KM, ale to nie znaczy że to legalne w Polsce.

No dlatego jak się kupi, to się nie chwali na prawo lewo że mam moto na A2, a powinno być A. Mało rzeczy jest w PL legalne :P

24

Mój kumpel też ma CBR'ke ,ale jej "rowerowy" wygląd mnie niszczy pod każdym względem.

25

emerica. napisał/a:

Mój kumpel też ma CBR'ke ,ale jej "rowerowy" wygląd mnie niszczy pod każdym względem.

porozmawiajmy o supermoto ;-) mam nadzieje że ich nikt nie dławi...swoją drogą to musi być niezła polewka
-kolego jaki masz motor
- GIXXERA 1000
- ILE ma koni ...
- 35
- ale kibel

100% koncentracji = 100% satysfakcji - moje małe enduroooo - #997 rejsing
O nas http://www.youtube.com/watch?v=z5LUptOcE_o&feature=youtu.be
Part 1  http://www.youtube.com/watch?v=l-6jEjyYJpg
Part 2  http://www.youtube.com/watch?v=PWdubyCHfnQ

26

po cholere blokować? sąsiad daje swojego GsxR 600 k10 swojemu 14 letniemu synowi do polatania, więc można i tak :D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250