Temat: Koniec z Husaberg' iem
[url]http://motovoyager.net/2013/10/pierwsze-husqvarny-z-austrii-ruszyla-produkcja-w-fabryce-ktm/[/url]
Co byście woleli?? Żeby 'Berg został czy Huska?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Koniec z Husaberg' iem
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://motovoyager.net/2013/10/pierwsze-husqvarny-z-austrii-ruszyla-produkcja-w-fabryce-ktm/[/url]
Co byście woleli?? Żeby 'Berg został czy Huska?
Berg !
Już się nie mogę doczekać kiedy mój nowy nabytek zacznie rosnąć na wartości ze względu na charakter kolekcjonerski i unikatowy:D
Już się nie mogę doczekać kiedy mój nowy nabytek zacznie rosnąć na wartości ze względu na charakter kolekcjonerski i unikatowy:D
Chyba w tym tygodniu też dołączę do grona posiadaczy Bergów;)
Wychodzi na to że nowgo berga lepiej nie kupować bo nie będzie części ? Padaka jakaś... czyli zostaje ktm mimo że berg ma lepszą zawieche :/
Części jeszcze troche bedzie ale z czasem co raz mniej :/..... jeden wielki monopol
Proste że Berg.
Ojek odbieraj fure i wpadaj!:)
Chyba jednak nie jest tak źle skoro nowa Husqa to poprostu berg z okleiną Husqi, tak naprawdę to definitywny koniec husqi, nie ma już motocykla produkowanego od 2011 pod nazwą husqvarna pod banderą BMW. Tak mi się od rana włączyło przywiązanie do genialnej marki HUSABERG!!
Hehe, także bierzemy ten nowy twór, zmieniamy dekielki i okleinę i mamy berga:)
KTM daje gwarancję że części będzie produkował przez x lat 5 czy 10, nie pamiętam teraz. Ja bym się nie martwił o to kupując nówkę.
Raczej 5 lat.
No dobra części będą pare lat a sprzedac go to będzie zabawa jak z tm ... W dobrym stanie go bedziesz miał, a dostaniesz cene jak byś go miał po kasacji
Hehe, także bierzemy ten nowy twór, zmieniamy dekielki i okleinę i mamy berga:)
Dokładnie Delta, pikna nowuśka okleina, nakładka carbonowa na dekle i gotowy BERG 2014!! :)
Szkoda tylko, że nie robią sm
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Koniec z Husaberg' iem
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 83 zapytań