1

Temat: EXC 520 2002 Supermoto

Sprawa ma się następująco sprzedaje swojego konia, nie dlatego że go nie lubię ale mam aspiracje na coś świerzego do pozapierdalania po torze. Zarejestrowałem go na siebie w tym roku zrobiłem przegląd i OC. Remont był robiony na wiosne, (mam foto) założony nowy tłok elko (cylek mierzony i tłok dobrany w ktm lublin) korba wossner, wszystkie łożyska silnika, nowe zawory ssące (wydechy zdrowe). Koła na piastach Talon (złote) z przodu nowa tarcza hamulcowa 320mm z tyłu tarcza praktycznie bez zużycia.  założone nowe ślizgi łańcucha, dorobiona została nowa stopka identyczna jak ta oryginalna z KTM. na wiosne robione lagi a więc nic nie leje. 2 miesiące temu nowe AKU landport-a z większym prądem rozruchowym, koń pali z dotyku z e-startu jak i kopniaka (kopka nie ma luzów). nie bierze oleju, nie dymi. minusy ? ma parę, ten na akumulatorze to raz ale też łąńcuch jest do wymiany (zębatki bdb) wydech przydało by się ogarnąć bo się roznitowuje często, przydało by się poprawić mocowanie blachy bo nie miałem oryginalnego i dorobiłem sobie z blaszki, lata troche. łożysko dolne PDS-u do wymiany ale kupie i dołoże dla nowego właściciela opona przód michelin pilot jeszcze naprawde zdrowa tył taki sam również zdrowy. elektryka sprawna, jednak nie ma kierunków z tyłu gdyż używałem motocykla również do zapierdalania troche po lesie. Cena ? chcę 9,3k do neg. i według mnie jest tego warty, każdy sra się żeby rocznik był młody. no spoko ale tutaj silnik jest identyczny jak w exc 525 nawet z 2006r.. na Foto jest nie moje koło tylne, (aktualnie jest takie jakie powinno) tarcza hamulcowa z przodu jest nowa, inna. klapka airboxu zaklejona żeby gąbka się nie brudziła mocniej (załatwiłem klapke bez dziur ) jest na drugim foto
http://p1.bikepics.com/2013%5C10%5C14%5Cbikepics-2606280-full.jpg
http://p1.bikepics.com/2013%5C10%5C14%5Cbikepics-2606279-full.jpg

musze wyciągnąć diabła umyć wypolerować i zrobić aktualne foto. info tu lub na 797 832 dwa sześć osiem moto do obejrzenia w woj. lubelskim niedaleko włodawy.

KTM EXC 520 Supermoto
Honda CRF 450r
#51 !