Temat: [S] KTM LC4 640 wydech LEO VINCE x3
Ponawiam jak w temacie ;)
[url]http://tablica.pl/i/oferta/ktm-lc4-640-supermoto-wydech-leo-vince-x3-doinwestowany-CID5-ID3rWs1.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM LC4 640 wydech LEO VINCE x3
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ponawiam jak w temacie ;)
[url]http://tablica.pl/i/oferta/ktm-lc4-640-supermoto-wydech-leo-vince-x3-doinwestowany-CID5-ID3rWs1.html[/url]
jestes pewien ze to 2005 rok?
wyglada na <2003
Z 2005 to może i jest rama, albo same papiery. Jak silnik jest nie HF to nie mam więcej pytań. Przynajmniej na forum wypadało by rzetelnie opisać ten motocykl.
Więc opisuje :
Silnik rok 2002 z elektrycznym starterem bez głowicy high flo.
Rama z roku 2005 tak jak podzespoły.
Motocykl na bieżąco serwisowany olej 2000 km temu wraz z filtrami oleju.
Był to enduro posiadałem do niego koła , sprzedałem bo kupowałem w teren coś lżejszego.
Obecnie posiadam husqvarne te450.
Ktm był dopracoawny na supermoto okleiłem go , zmieniłem mu napędy z łańcuchem .Koledzy doradzili żebym zmienił dysze
Pod leovince.Ściągnałem blokady i motocykl bardzo przyzwoicie jeździ. Z silnikiem wszystko ok pali dobrze nie kopci
Nie dymi w porownaniu do silnikow z glowica high flo pracuje cicho . Zawieszenie nie poci się ani nie leje.
N9we klocki z tyłu z przodu do wymiany. Jakieś pytania ?
taa licznik tez 2005r
ja nie slyszałem zeby zdrowe silniki z HF dymiły ustawowo jak wyzej twierdzisz i nie myśl ze sie czepiam czy cos ale z takim podejsciem tutaj nikt kto ma chociaz odrobine pojecia nie kupi tego moto bo jest konkretnie kombinowane
Licznik jest od silnika a nie od ramy to chyba oczywiste ? A po 2 zle mnie zrozumiales
Pisalem ze moj nie kopci a nie ze z glowica high flo kopca, napisalen ze w porownaniu do sieczkarni
Z high flo moj pracuje cicho. Po 3 kombinowany w jaki sposob jest ?ze na
Silnik ktory jest z starszej budy a rozni sie tylko hydraulicznym sprzeglem i oczkiem do sprawdzania oleju.
Czy to przekresla motocykl ktory nawet z was nikt nie ogladal ani nie jechal nim?
Wiem ze jazdy chwali swoje i kazdy chce sprzedac ale bez przesady
Nie mam padla bo jak bym mial to nie wystawial bym na forum !.
wahacz tez jest <2003 ;)
btw silnik różni się też chyba jakimś przełożeniem
Podaj vin ;)
Numer vin :
VBKDUN4015M795393
Dlatego ja mam stare kartery z numerem :)
Niestety ja nie posiadam karterow bo juz taki motocykl kupilem ; ( podejrzewam ze bylo to enduro i ktos dokupil kola i dlatego inny wahacz jest. Ogolnie do motocykla nie ma co sie przyczepic !
kurde ten temat tak brzmi jakbyś miał wydech na sprzedanie :D Już zacierałem ręce ... ;/
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM LC4 640 wydech LEO VINCE x3
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 81 zapytań