1

Temat: Powrót KTM do SM

sprzedałem duze koła i przywracam fabryczne zalety swojemu lc4 kompletuje poszczegolne klocki.
planem jest załozenie czarnych kół behra z 320 tarcza i 4 tloczkowy zacisk z pompa.
krokiem 1 sa hamulce i teraz pytanie. czy zacisk 4 tłoczkowy od duka 2 bedzie pasował do do mojej lagi?
znalazłem cos takiego.
[url]http://allegro.pl/ktm-duke-supermoto-zacisk-hamulca-przod-brembo-i3614545688.html[/url]
sa jakies rożnice pomiedzy nim a fabrycznie montowanym w lc4 sm?

2

Odp: Powrót KTM do SM

za taką cenę brał bym w ciemno, adapter zawsze można dorobić ;)

3

[url]http://allegro.pl/ktm-lc4-625-640-660-zacisk-przod-brembo-i3545593667.html[/url]
znalazłem cos takiego wizualnie taki sam

4 Ostatnio edytowany przez Cezar (2013-10-09 21:07:27)

Brembo P4 30/34 (taki jak na aukcji) występuje w dwóch wersjach, rozstaw śrub 40mm albo 65mm, do KTM'a jest 65mm, na to musisz zwrócić uwagę, występują w czarnym i złotym kolorze. Nie kupuj tego za 400zł bo to chora cena, monoblocka można taniej kupić ;)

5

nie za sam zacisk tyle nei dam wiem ze to za bogato. link do aukcji podałem jako przykład wymontowanego zacisku z Sm bo ten za 145 jest z duka(przynajmniej tak podaje kolo z aukcji) ale z tego co znalazłem w sieci taki sam. kupiłem zobaczymy

6

Pompą też jest na allegro z ori sm 640 lc4 z przewodem za 150ziko. I jeszcze jest w niej czujnik hamulca, więc się opłaca. Chyba, że szukasz radialnej.

Będzie 690 niebawem

7

fyi : kolor zależy od rocznika. Do 2004 były montowane czarne, a potem złote

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

8 Ostatnio edytowany przez kik_man (2013-10-18 18:36:18)

nastepne pytanko.
pompa montowana seryjnie w lc4 z 2tłoczkowym brembo a 4 tłoczkowym nie jest przypadkiem taka sama ?
i kolejne
mam mozliwosc przytulic konkretne koła sumo od crfy450 gdzie srednica oski to 22mm i 25tyl. duzo kombinacji z tym bedzie poza dotoczeniem odpowiednich tulejek?  moze wystarczy zminienić lozyska (wogóle jest to mozliwe dopasowanie odpowiednich, z 20mm srednica wew przód/tył?)