1

Temat: Czy im się już w łbach nie Pie**li?!

Co sadzicie o nowym pomyśle radnych??
Zakaz jazdy motocyklem po MIASTACH!

[url]http://autokult.pl/2013/10/09/zakaz-wjazdu-motocyklem-do-miasta[/url]

Chyba SM się ruszy na wiejską;)

"Radny wytoczył najcięższe działa przeciwko motocyklistom. W dokumentach, które wystosował do prezydent miasta stołecznego Warszawy, stwierdza, że „ich ryczące i śmierdzące maszyny TERRORYZUJĄ miasto”. Zdaniem radnego motocykle straszą dzieci i dla wszystkich mieszkańców stanowią niezwykłą uciążliwość."

2

Odp: Czy im się już w łbach nie Pie**li?!

Nie przejdzie.

3

O kuźwa nie wiedziałem że jeżdżę na dukacie;) podpis zdjęcia;)

Triumph Daytona 675

4 Ostatnio edytowany przez wojtekmz (2013-10-09 19:19:04)

Coś mi się wydaje, że to nie pierwszy tego typu pomysł ;]

MZ SM 125 & DT 125 RE

"Żadne zakazy nie zniszczą Naszej pasji"
"WRC is for boys, group B was for men"

5

Hiszpania Francja itd... Byłem tam i widziałem nieraz jak skuterami trąbili na samochody ze im miejsca nie zostawili przy światłach albo kierowca samochodu dostaje zielone światło i jeszcze stoi i czeka aż 14 skuterów go wyminie bo ruszając nie chce zahaczyć żadnego bo na skuterach się pchają do przodu.
Tam jest to normalne bo dziś on jedzie samochodem jutro jednośladem. To samo życzę by było w Polsce.
No ale jak się głosuje na pajaców to tak potem jest. Czasem warto sięgnąć poza tych darmozjadów co są teraz i zagłosować na kogoś kto dobrze gada.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

6

Co się w tym kraju dzieje! Moim zdaniem pomysł absurdalny i nie ma szans na jego przepchnięcie.