1

Temat: Wybór butów Fox/Forma

FOX COMP5 M10 vs. FORMA Terrain TX
Które buty są lepsze? Buty będę użytkowa raczej w terenie. Szukałem porównań w internecie ale nic nie znalazłem.
Może ktoś może się wypowiedzieć co do tego które zapewniają lepszą ochronę i wygodę?
Pozdrawia.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

2

Odp: Wybór butów Fox/Forma

Te formy wyglądają solidniej. Ogólnie wygląd mają zajebisty. Miałem przyjemność poznać gościa, który w nich śmigał, bardzo sobie chwalił.

3

Miałem kiedyś Foxa i nie byłem zadowolony, teraz mam Gearne i są SUPER, ale mozliwe ze nowsze modele są duzo lepsze , wiec nie bierz mojej opinii przesadnie do serca ;)

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

4

Mam foxy, nie narzekam, ale formy zdecydowanie lepsze

EXC 125 '05

5

Byłem użytkownikiem butów Forma i jak najbardziej polecam tylko najważniejsze jest dobre dobranie rozmiaru... No i względnie tanie zapięcia gdy się po urywają...

KTM Duke - R 690
KTM EXC-R 530 Supermoto
Yamaha WR 450F Supermoto
KTM EXC 450 Factory

6

No już w formie śmigam. Na początku ciężko ale są naprawdę fajne.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

7

Ja mam Fox Comp 5 i do endurzenia mogę je jak najbardziej polecić.

Honda Crm 250 Mk III Mugen > Husqvarna Smr 570