631

Odp: GoPro

jaras111x napisał/a:

ładowałem ostatnio na latanie baterie w gopro 1 która jak się okazało na miejscu się nie naładowała (szkoda bo glebe miałem nie jedną) Trzeba kupić dodatkową i tu pytanie.. Co posiadacie: ori czy zamienniki za 32zł

Bateria ori na razie nie do pobicia (99zł), mam "podróbkę" (35zł) i wytrzymuje ok. 30-50min :(

Jako dodatkowa bateria do zmiany wyładowanej org. nadaje się nieźle, ale branie jej jako jedynej, to pomyłka... pada ultra szybko.

Hardcore - it's more than music...

632

Siema,
Mam pytanie, chcę kupić jakiegoś GoPro jedynkę w szwajcarii bo tu wychodza taniej i mam pytanie na co patrzeć ?
Czy wszystko jest w porządku czy ma może jakieś błedy itp ?

Yamaha YZ 250F

633

Na co patrzeć...
- czy trzymasz w ręku zwykłe Hero (Wide) czy Hero HD (Wide=posiada wizjer , Hero HD na tylnej klapce ma oznaczenia rozdzielczości)
- czy soczewka jest OK (patrzeć pod słońce)
- czy obudowa ma dobrą soczewkę (koszt ~99zł, lub ~179zł cała obudowa)
- stan akumulatorka (nowy=2,5h (99zł) ; używka ~1,5h)
- wersja Motorsport ma przyssawke do auta

PS. Różnica między Hero1 a Hero 2 jest naprawdę duża, więc lepiej dozbierać i od razu strzelić Hero2

Hardcore - it's more than music...

634

zamiennik baterii do gopro 1  kosztował mnie  32zł z wysyłką,czas trzymania 2h(po pierwszym ładowaniu)

Sherco st300  Cabestany Replica

635

no i jest kolejna ewolucja gopro 3+
[url]http://gopro.com/products[/url]
ciekawe czy sama kamera ma mniejsze wymiary czy tylko odchudzili obudowę...

DRZ400SM + WR250F + PW80

636

Tylko wymyślają a bateria pewnie w niej trzyma 3 minuty

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

637

raku napisał/a:

Tylko wymyślają a bateria pewnie w niej trzyma 3 minuty

Podepnij pod akumulator samochodowy.
Skoro masz tam tyle funkcji, obraz i dźwięk jest przetwarzany, miliony klatek w najwyższej rozdzielczości, wyswietlacz, wi-fi itp
do tego waga kamery to 70g to czego ty oczekujesz po tej baterii? Zwykła bateria AA waży 24g :) Coś kosztem czegoś :)
Żeby wykonać prace trzeba energii. A bateria jak na zastosowane tam technologie trzyma bardzo dobrze.

-Indywidualne okleiny z własnym wzorem cały motocykl. Zainteresowanych zapraszam na PW.
-Spawanie wydechów, aluminium, metali kolorowych, usuwanie wgniot z dyfuzorów, piaskowanie i toczenie dorabianie zamienników itp. Zainteresowanych zapraszam na PW.
No price counts, counts a common passion and your joy ; ))

638

Kolego, bardzo dobrze to trzyma w GP2 a GP 3 to porażka, jedna godzina to max nawet pozastosowaniu battery bacpaca okres wydłuża się o całe pół godziny! Tragedia. To w tej mniejszej pewno trzyma pół godziny zwykła bateria co do nagrywania dłuższych akrobacji bądź przygód jest totalną porażką, w Sudetach co chwile tylko myślałem czy jeszcze działa, podczas gdy GP1 czy GP 2 włączasz i zapominasz o niej a ona i tak nagra wszystko.

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

639

jakby ktoś miał na handel to zakupiłbym GP

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

640 Ostatnio edytowany przez Black-Jack (2013-10-03 16:23:25)

raku napisał/a:

Kolego, bardzo dobrze to trzyma w GP2 a GP 3 to porażka, jedna godzina to max nawet pozastosowaniu battery bacpaca okres wydłuża się o całe pół godziny! Tragedia. To w tej mniejszej pewno trzyma pół godziny zwykła bateria co do nagrywania dłuższych akrobacji bądź przygód jest totalną porażką, w Sudetach co chwile tylko myślałem czy jeszcze działa, podczas gdy GP1 czy GP 2 włączasz i zapominasz o niej a ona i tak nagra wszystko.

a robiles najnowszego update ?
mi black 3 wylaczal sie co 15min , 20min czasem po godzinie. problemem byly karty pamiecia a dokladniej z przesylaniem danych i ja tez myslalem ze kupilem modny badziew ktoremu cos dolega od pierwszego dnia... ale po updacie nagrywam spokojnie ponad godzine i bateria nie pada.

641

kula... 700zł i 1 w wersji motorsport bez 3 przylepców a z kartą 16gb i dodatkową baterią twoja

642

mam na oku za 500 z 2 bateriami i łądowarką sieciową ale bez karty więc chyba się skuszę

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

643

Sama kamera Gopro 3+ nie jest mniejsza, róznica jest w obudowie. Próbował ktoś jeszcze mocować kamerke do daszka ?  Jest sens czy raczej zostać przy bocznym mocowaniu ?

644

Ma już ktoś 3+

645

Tu jest fajne porównanie możliwości 3 do 3+ [url]http://pl.youcanwake.com/produkty/hero3p-vs-hero3/[/url]