Odp: Imprezy enduro
No bardzo mało tego na rynku. W sumie to ciekawe dlaczego,mało wyprodukowali czy ludzie trzymaja sobie a od czasu do czasu ktoś sprzedaje. Bo SM/S/E to caly czas "pod dostatkiem"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Imprezy enduro
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No bardzo mało tego na rynku. W sumie to ciekawe dlaczego,mało wyprodukowali czy ludzie trzymaja sobie a od czasu do czasu ktoś sprzedaje. Bo SM/S/E to caly czas "pod dostatkiem"
Y było w USA najbardziej popularne
Taaa, pizdnęłem się ostatnio EXC 250 w 2T i się zakochałem :)a na ulice będę szukał drezyny E
Tak żeby nie było offa, pogoda ma być w sobote i niedziele więc się nie martwcie my chcemy być na miejscówce już o 9 w niedziele, a Wy Jery kiedy wbijacie?
Jeszcze nie wiemy dokladnie. Takie ustalenia dopiero przed nami. Stanelo na tym, ze skorzystamy z goscinnosci Kowala i bedziemy wbijac silniejsza grupa :P
Zobaczymy jak zakończymy w sobotę :) . Ale plan jest tak koło 8 wystartowć, na 9 - 9.30 powinniśmy być na miejscu.
Będę pokibicować :)
Zobaczymy jak zakończymy w sobotę :)
Na kacu będzie się lepiej latało mówię Wam :O
Kowal. Twojego motóra zabierzemy, wiec sie nie mususz stresowac. :)
jak Bog da, bedziemy w 2 drz'y z wroclawia. pzdr
dziś zrobiłem sobie mały trening przed zawodami godzina jazdy non stop po torze i ledwo zsiadłem z motocykla a tam 2 godziny będzie się działo
Z naszym dopingiem dacie rade XD A jak nie to pojedźcie z Jerym na jednym na zmiane :D
Kanzas, ale chyba jakieś przerwy na papierosa będziemy robić ? Bez jaj, wyścig wyścigiem ale zajarać trzeba ;)
Bbuh dobrze Cię będzie widzieć, zgarnij Tabula, koła enduro chyba już mu hulają.
Jak wszyscy dojadą to mamłe "spotkanko enduro" nam się zrobi.
jak będzie tabul bbuh to na pewno będą przerwy na trawie
ktos sie wybiera??
[url]http://motoxtreme.pl/glowna/harmonogram-zawodow-motoxtreme-4[/url]
ktos sie wybiera??
[url]http://motoxtreme.pl/glowna/harmonogram-zawodow-motoxtreme-4[/url]
Może ja bym się przeturlał :-)
Kumpla syn bedzie tam startował w super enduro, "DADY 78". Taki łepek na sxf 250, nieżle napierdala.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Imprezy enduro
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 80 zapytań