1 Ostatnio edytowany przez Dukers (2013-09-18 21:44:36)

Temat: Wyjazd nad morze

Siema. Pisze ponieważ kumpel jedzie z Śląska nad morze robić tatuaż i może wziąć kogoś (za jakieś datki na gaz - tak autko w gazie ;) )

Data wyjazdu : 20.09.2013
Powrót : 22.09.2013

3 wolne miejsca (w aucie) tanio. Tam może wziąć i z powrotem tak że...

GG do kumpla : 34894918 ew. do mnie na PW walić

Jak ktoś chętny to walić do niego (nie jeden może po coś się wybrać albo chociaż obejrzeć moto i potem z powrotem - razem taniej, raźniej :P )

Gdansk koszalin
Ale przez Gdansk
JAde przez czestochowe, lodz

2

Odp: Wyjazd nad morze

A kumpel zdaje sobie sprawę, że wtedy w Kato jest tattoo konwent ? ;)
[url]http://katowice.tattookonwent.pl/[/url]

www.4ride.pl
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08

3

sprzetami ktoś będzie w koszalinie?

4 Ostatnio edytowany przez Dukers (2013-09-18 22:59:18)

On ma super cenę za ogromny tatuaż :) (poprawka starego - wizualny projekt ogólnie cene mu fajną zrobili)

Zabro, on jedzie autem na 2 dni tam (chyba 70 zł nocleg) i będzie siedział cały czas robiac tatoo ;D

5 Ostatnio edytowany przez Zabro (2013-09-19 00:12:04)

A gdzie on robi ten tatuaż? w Koszalinie czy 3mieście? Bo jak w Koszalinie to nie wiedziałem, że jest tu ogarnięte studio tatuażu, mi się tam obiło o uszy, że w Zielonej Górze dobrzy są.

6

Zabro napisał/a:

A gdzie on robi ten tatuaż? w Koszalinie czy 3mieście? Bo jak w Koszalinie to nie wiedziałem, że jest tu ogarnięte studio tatuażu, mi się tam obiło o uszy, że w Zielonej Górze dobrzy są.

Nie mam pojęcia ale chyba w koszalinie. Powiedział , że ma już ugadane na 100% tylko jak ktoś chce jechać czy coś, to może wziąć bo ma w aucie gaz czyli nie dużo trzeba mu dać na gaz (oczywista na 50/50 każdy po równo nawet on :) ), a wiadomo nad morze dluga droga z Sl autem i z kimś po prawej do samej gadki - bezpieczniej, hehe. On to robi u jakiegoś gościa pewnie po znajomościach bo na upartego tam leci :)

7

Zabro napisał/a:

No nie rob juz z Koszalina takiej wioski :D

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

8

Można usunąć bądź zamknąć