Temat: KTM exc 300 2000rocznik
Witam czy ktm exc 300 2t z 00r to dobra maszyna? Czy nadaje się na ulicę? jeśli ktoś ma lub miał to prosze podać spalanie, moc itp.
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM exc 300 2000rocznik
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam czy ktm exc 300 2t z 00r to dobra maszyna? Czy nadaje się na ulicę? jeśli ktoś ma lub miał to prosze podać spalanie, moc itp.
Pozdrawiam
znajomy miał ale na brudasach, spalanie nie wiem jak, ale mocy nie brakowało nigdy, na asfalcie nie wiem jak by się sprawowało.
2T, ile wlejesz tyle spali, moment.
Potężna moc i ogromne spalanie tak w skrócie o exc 300,mocy nie zabraknie nigdy nawet jeśli jesteś zawodnikiem ;]
Nie zgodze sie z tym stwierdzeniem o spalaniu, znajomy ( zawodnik MP Enduro) miał taką 300-tke ale z 2002 roku i stwierdził kiedyś ze to pali mniej nawet od 450 4T, w zależnosci od warunków na rajdzie. Bo jeśli taka 300 ma lekki teren to spali mniej , no chyba ze beda same błota to tak, wtedy 300 spala wiecej od 450 4T.. Moim zdaniem pali jak kazdy wyczyn. 125 też potrafi nie mało wypić i czy ktos na to narzeka?
taka 300 czy zamulasz czy nie i tak dużo spali.
na pewno nie tyle co 4T
jak zamulasz to pewnie wciągnie z 8 a jak odwijasz to pewnie z 14
Maszyna dobra. Nadaje się na miasto. Mocy ma tyle że łamie plecy. :)
Do czego bedziesz jej głównie używał?
Spalanie w terenie ma sie nijak do spalania na asfalcie. Nie dość że w terenie jest inna jazda to nie raz widziałem jak z przewodów przelewowych leje sie ciurkiem podczas jazdy. To jest norma. :)
Dokladnie jest tak ja Radzio mówi
miałem dokładnie taka z 2000 r i co nie spalila to wyrzuciła
o mocy nie ma co mowic , chociaż bedze przyciorana to sie nie odczuje
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » KTM exc 300 2000rocznik
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 80 zapytań