Temat: Yamaha XT
Witam. Jestem zainteresowany kupnem Yamaha XT w supermoto. Proszę o propozycje. Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Yamaha XT
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Jestem zainteresowany kupnem Yamaha XT w supermoto. Proszę o propozycje. Pozdrawiam
Ale jakie XT? 125,600,660? ;)
Mam na sprzedaż XT 125 w Supermoto :) jbc to pw :)
Przepraszam, że nie napisałem 600 mnie interesuje. Kiedyś miałem taki sprzęt i był spoko jeśli chodzi o wielkość jak dla mnie, mocy mógłby miec więcej ale cóż. Sprzedałem i teraz żałuję i poszukuję. Jest jeden warunek musi być starter. pozdrawiam
Nie dodałem jeszcze, że poszukuję sprżta jak najbliżej warmińsko mazurskiego ale chyba ogólnie bieda jest z takim sprzętem bo nikt nie składa propozycji!
Może nie to forum? :)
Szukam zrobione moto na supermoto, więc wydaje mi się, że to odpowiednie forum!
Jaki masz budżet?
A nie lepiej jak już szukać Yamahy to TT ?
Jak Ci się podoba to pogadaj z kolegą ojek_87 ... coś rozmyśla ostatnio nad polepszeniem parametru moc/waga :)
I w sumie całkiem niedaleko od Ciebie.
Zaje fajny sprzęt tylko nie ma magicznego guzika i trochę lipa ale pogadam i pomyślę. Budżet nie jest aż tak ściśle określony, jak się coś spdoba to będziemy myśleć.
Miałem XT 600 E z 2000roku 1,5 sezonu... 1 sezon jako enduro. W zimę kupiłem koła i zrobiłem Supermoto... po 2 "warszawskich terrorach" sprzedałem... za ciężkie... i owiewki baku drogie w ASO i w używce (po 300-400zł)... jak są...
Do pyrkania super...
Zaje fajny sprzęt tylko nie ma magicznego guzika i trochę lipa ale pogadam i pomyślę. Budżet nie jest aż tak ściśle określony, jak się coś spdoba to będziemy myśleć.
Siema Manieek!
Sprzedałem w tamtym tygodniu wersje z rozrusznikiem tj. TT600RE i uwierz mi na słowo, że TT600R jest zdecydowanie lepsza!
Zawieszenie DUŻO lepsze, bez rozruchu parę kilo lżejsza, i raz w terenie jak mi aku padło to musiałem parę kilosow pchac (nie ma kopki) Jak masz opanowaną technika kopania to na zimno za pierwszym-drugim spokojnie odpalam!
Własnie myślę nad sprzedaniem mojej TTR. Jak coś wal PW.
Pozdro!
manieek napisał/a:Zaje fajny sprzęt tylko nie ma magicznego guzika i trochę lipa ale pogadam i pomyślę. Budżet nie jest aż tak ściśle określony, jak się coś spdoba to będziemy myśleć.
Siema Manieek!
Sprzedałem w tamtym tygodniu wersje z rozrusznikiem tj. TT600RE i uwierz mi na słowo, że TT600R jest zdecydowanie lepsza!
Zawieszenie DUŻO lepsze, bez rozruchu parę kilo lżejsza, i raz w terenie jak mi aku padło to musiałem parę kilosow pchac (nie ma kopki) Jak masz opanowaną technika kopania to na zimno za pierwszym-drugim spokojnie odpalam!Własnie myślę nad sprzedaniem mojej TTR. Jak coś wal PW.
Pozdro!
Ojek wie co mówi. Miał różne modele. A sam sprzęt zacny, latamy razem....
to ja zapronuje swój sprzet, moto z silnikiem yamahy 660, 5 zaworów, 5 biegów, zawias chyba lepszy jak w xt, magiczny guziczek i do tego fabryczne supermoto
[url]http://allegro.pl/mz-mastiff-660-supermoto-nie-xtx-drz-lc4-sm-xr-i3530449831.html[/url]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Yamaha XT
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 80 zapytań