Odp: Husaberg 450 vs 550
A ja trochę z innej paki. Czy ktoś posiada informację czym się różnią fc 470 od serii FE ? Google mało pomogło. Interesuję mnie serwis i czy wersja 470 to po prostu 450 z wiekszym cylkiem.
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husaberg 450 vs 550
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja trochę z innej paki. Czy ktoś posiada informację czym się różnią fc 470 od serii FE ? Google mało pomogło. Interesuję mnie serwis i czy wersja 470 to po prostu 450 z wiekszym cylkiem.
Pozdrawiam
Wszystkie Bergi mają taką samą średnicę tłoka 100mm różnią się tylko skokiem tłoka.
FE to enduro
FC to cross
FS to supermoto
FE ma rozrusznik, kopajkę, światła i homologację
FC ma tylko kopajkę
TS są obecnie produkowane? Bo na stronie producenta brak...
Husaberg chyba od 2011 nie wypuszcza swoich sprzętów w SM
hermes napisał/a:hacker jak w teren to nie lepiej jakąś 250 4t?
Wiadomo, że najlepiej. I bardzo bym chciał.
Jednak z tymi pieniędzmi co mam nie znajdę nic a już tym bardziej zarejestrowaną i najlepiej z guzikiem.
A Bergi są tanie i mógłbym i w teren i do pracy co mnie się bardzo podoba.
Tanie w zakupie bo w serwisie to nie za bardzo...obawiam się że berg w teren to dla kozaka bez urazy hacker oczywiście, zapytaj berek650 jak bergiem FE650 na brudasach się wybrał raz czy dwa to mu przeszło szybciutko "na asfalcie dziki a w terenie miota nim jak sztan" , zakładam że do 10k chcesz kupić więc w tych pieniądzach coś znajdziesz z guzikiem i do pracy
Hacker może się skusisz na gas gasa ?? dwa komplety kół, wtrysk, dwie mapy, bardzo mały przebieg, dla Ciebie zrobię dobrą cenę, bo szczerze syn mi się urodził i nie mam czasu śmigać już a w tym sezonie jakieś 500km może zrobiłem... Jak coś to PW. Pozdrawiam
650 nie biorę w ogóle pod uwagę
gas gasa nie chcę
[url]http://allegro.pl/husaberg-fe-570-fe570-ktm-exc-450-530-500-stan-bdb-i3537242845.html[/url]
ja bym przytulił big dadiego, na kostce musi być niemożliwy.
Hacker może się skusisz na gas gasa ?? dwa komplety kół, wtrysk, dwie mapy, bardzo mały przebieg, dla Ciebie zrobię dobrą cenę, bo szczerze syn mi się urodził i nie mam czasu śmigać już a w tym sezonie jakieś 500km może zrobiłem... Jak coś to PW. Pozdrawiam
No to wszystkiego najlepszego! Gratulacje!
Nic nie mówiłeś. Trzeba się spotkać i oblać małego:)
Gas gas jak to mowi moj diler motor pastuchow :D
Gas gas jak to mowi moj diler motor pastuchow :D
;) a co on nim krowy pasie ??
570 jest cholernie mocna ale na tyle fajnie oddaje moc że w krzakach można pyrkać bez napinki. Po prostu nie urywa dupy po każdym ruchu nadgarstka, a jak ma urwać to musisz tylko poprosić...
Ale to chyba ma się nijak do starszych bergów na gaźnikach??
pzdr
Kordzik
Też kminie nad czymś takim (do roboty a potem teren), ale chce móc po torze mx pojeździć więc raczej wr250.
Wiadomo, wr450 lepszy kot na ulice, ale mam sraczke że będę sie męczył na torze. Tylko czy nie będę się wkurwiał na 250 na ulicy..?
ehh ;/
Teraz miałem exc200 na piach ale utrzymywanie dwóch prawie takich samych motocykli - bez sensu, więc exc sprzedany.
Sory Hacker za delikatny oft.
Rozglądałem się za WR250 ponieważ jest tani, ma guziczek itd.
Jednak jest to drogi sprzęt w utrzymaniu. Nawet w tym teście poruszają temat serwisu.
[url]http://www.motogen.pl/Yamaha-WR-250F,7978.html[/url]
Fajne są WRF, CRF X ale te tytanowe zawory itd. to nie jest dobra opcja.
Sprawdziłem test.
No fakt, te zawory i samo wysilenie tej ćwiary (nie wiem czy nie wieksze niz 450) przy mojej jeździe na ulicy dały by pewnie czesty i drogi serwis.
Ale 450 szatan.. Do lasu jeszcze jeszcze, ale na piachy po pachy to bedzie walka o życie.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Husaberg 450 vs 550
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 77 zapytań