Odp: [S] Pompa Brembo RCS 15 koła sm KTM excel talon
Jest taka różnica? Mi chodzi przede wszystkim o wyczucie. Seryjna jest taka jakaś drewniana ( albo ja mam drewnianą łapę?!) jeśli chodzi o wyczucie. Poza tym co do mocy to nie mam uwag.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Pompa Brembo RCS 15 koła sm KTM excel talon
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest taka różnica? Mi chodzi przede wszystkim o wyczucie. Seryjna jest taka jakaś drewniana ( albo ja mam drewnianą łapę?!) jeśli chodzi o wyczucie. Poza tym co do mocy to nie mam uwag.
Moc w seryjnej pompie, owszem jest, jednak dozowalność tragiczna. W rcs o niebo lepsze czucie, hamujesz, stopalujesz jednym palcem na klamce.
Ja odpowietrzyłem swoją w 5 minut:)
Ja odpowietrzyłem swoją w 5 minut:)
Podejrzewam, że mój "profesionalizm" w dużej mierze się do tego przyczynił :]
UP
Nikt nikt nie chce robić stopali jednym palcem i slidów z zamkniętymi oczami?:)
Ja chcę!
Gierwi zbiera kasę.
Możliwe że jej nie uzbiera, więc jak ktoś chce to może zaklepywać.
Dla forumowiczów dam rabata!
Chyba że ktoś chce zasilić moje konto, to proszę oferty na PW!
Zrzucaliście się na łapówki dla portowych i na motorowe wakacje dla jakiś studentów obieżyświatów to co za problem uzbierać marne 1200zł dla kolegi z forum na taką fajną pompę!
Zrzucaliście się na łapówki dla portowych i na motorowe wakacje dla jakiś studentów obieżyświatów to co za problem uzbierać marne 1200zł dla kolegi z forum na taką fajną pompę!
Może to jest przyczyna ze nikt się nie interesuje :-)
[url]http://item.mobileweb.ebay.de/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=380396071824[/url]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Pompa Brembo RCS 15 koła sm KTM excel talon
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 81 zapytań