1 Ostatnio edytowany przez Pawian (2013-09-09 21:45:09)

Temat: [S]Husaberg Supermoto[Szczecin,cena dla forum 8999, przegląd, do neg.]

Witam,

sprzedaję Husaberga FE 450, rocznik 2005, pierwsza rejestracja 2006, przebieg 11 000 km.
Złote piasty Talona i felgi Excel (koszt nowych ok. 4-5 tysięcy), koła w idealnym stanie z nowymi oponami.

Wszystko w stanie idealnym po wymianach
-korby
-tłoku
-opon
-płynów
-uszczelek
koszt remontu to kilka tysięcy złotych, dla zainteresowanych faktury do wglądu

Rozważę wszystkie oferty
Tel. 796 293 238

Dzisiaj wykonane badanie techniczne pojazdu ważne do 5 września przyszłego roku [2014]

9.09.2013 wykonany niemiecki TUV, ważny do 9.09.2015

http://img689.imageshack.us/img689/4328/r8ig.jpg
http://img850.imageshack.us/img850/116/jwbq.jpg

Husa Husa HUsaaabeeerg :D

2

Odp: [S]Husaberg Supermoto[Szczecin,cena dla forum 8999, przegląd, do neg.]

na prawde się dziwie że on za tą kase jeszcze stoi

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

3 Ostatnio edytowany przez Pawian (2013-09-06 08:13:47)

Ja też się dziwię, a tym bardziej dziwię się z tego względu, że nikt go nawet nie oglądał, jest to jedyny BERG na sprzedaż w zachodniopomorskim, a do niedawna i jedyny zarejestrowany. Wydałem na niego odkąd go mam 5 tysięcy łącznie z robocizną. Wszystko jest powymieniane i działa na tip-top, mogę przesłać ludziom rachunki za niektóre części (nie wszystkie mam, ponieważ kiedyś myślałem po co mi rachunki i nie trzymałem ich długo), ale mam na najdroższe części. W tym roku w ogóle na nim nie jeździłem, pojechałem nim tylko na przegląd wczoraj więc stan jego jest nie zmienny,  co jakiś czas wyprowadzam go z garażu i daję tylko pochodzić silnikowi. Chcę go sprzedać, a nie się z powrotem do niego się przyzwyczajać, bo jak każdy wie zdecydować się na sprzedaż ukochanego sprzęta nie jest łatwo.

4

Teraz jest okres na enduro a nie na supermoto.
Na wiosnę/lato taki sprzęt poszedłby od ręki.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5

A jakiej szerokości masz obręcze w tych kołach? 3.5" i 4.25"?
jak byś sprzedał moto bez kół tak jak w aukcji piszesz, to odezwij się w sprawie kół do mnie ;)

www.4ride.pl
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08

6

masz PW

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

7

hacker33 napisał/a:

Teraz jest okres na enduro a nie na supermoto.
Na wiosnę/lato taki sprzęt poszedłby od ręki.

Szkoda właśnie, że nie idzie od ręki:), tak jak mówię nikt nawet nie oglądał, ludzie tylko dzwonią sms'ują i nic więcej, a ja nawet jestem skłonny do negocjacji, ponieważ motocykl traci na wartości. W tym kraju jest ciężko sprzedać Berga

8

Pawian napisał/a:

W tym kraju jest ciężko sprzedać Berga

Niestety taka prawda, ludziska na potęgę kupują KTM-y a bergi omijają szerokim łukiem, a nie oszukujmy sie koszty serwisu praktycznie takie same,  może minimalnie wieksze ale nie kosmicznie. Są to bardzo podobne konstrukcje do KTM wręcz niektóre rozwiązania ułatwiają bardzo samodzielny serwis w porôwnaniu do KAT-a. Powodzonka w sprzedaży, sprzęt trafi swojego:)

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

9

Szkoda właśnie, że nie idzie od ręki:), tak jak mówię nikt nawet nie oglądał, ludzie tylko dzwonią sms'ują i nic więcej, a ja nawet jestem skłonny do negocjacji, ponieważ motocykl traci na wartości. W tym kraju jest ciężko sprzedać Berga

Obecnie osobiście się o tym przekonuje i potwierdzam, choć moto do sprzedania dosyć krótko :) Były telefony, ale nic konkretnego.

Będzie 690 niebawem

10

Dzinkss napisał/a:

Powodzonka w sprzedaży, sprzęt trafi swojego:)

Dzięki, pozdrawiam :)

rafal223 napisał/a:

Obecnie osobiście się o tym przekonuje i potwierdzam, choć moto do sprzedania dosyć krótko :) Były telefony, ale nic konkretnego.

Oby Tobie się chociaż udało, ciekawe kto będzie pierwszy :P

11

Czy ktoś ma numer telefonu do Hackera33 ? Napisał do mnie w sprawie motocykla i chce negocjować cenę, przez jakieś durne pisanie wiadomości, nie wiem po co zawraca dupę, a później zachowuje się tak infantylnie, zamiast zadzwonić i się od razu wszystkiego dowiedzieć.

12

Nie rób ambarasu na forum.
Wysłałem Tobie tylko prostą wiadomość jaka cena za moto bez kół.
Zresztą sam masz w ofercie napisane, że taka opcja chodzi w grę.
A ja dostałem od Ciebie 10 odpowiedzi pod rząd i żadnej konkretnej odpowiedzi.
Dzwonić nie będę do Ciebie po 23 bo aż takiego ciśnienia nie mam.
Tak więc spokojnie...

Telefon do mnie na forum ma garstka osób bo jakbym rozdawał numer na prawo i lewo to cały dzień bym wisiał na linii.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

13 Ostatnio edytowany przez Pawian (2013-09-09 18:56:37)

hacker33 napisał/a:

Nie rób ambarasu na forum.
Wysłałem Tobie tylko prostą wiadomość jaka cena za moto bez kół.
Zresztą sam masz w ofercie napisane, że taka opcja chodzi w grę.
A ja dostałem od Ciebie 10 odpowiedzi pod rząd i żadnej konkretnej odpowiedzi.
Dzwonić nie będę do Ciebie po 23 bo aż takiego ciśnienia nie mam.
Tak więc spokojnie...

Telefon do mnie na forum ma garstka osób bo jakbym rozdawał numer na prawo i lewo to cały dzień bym wisiał na linii.

Nie robię ambarasu, tylko po prostu d*pę zawracasz, zamiast zadzwonić, piszesz milion wiadomości, a później ja muszę odpisywać jeszcze więcej razy, żebyś mnie źle nie zrozumiał. Takie interesy tylko przez maile, są śmieszne.

A z tym telefonem to nie przesadzaj, bo jakoś każdy podaje w swoim ogłoszeniu numer telefonu i się nie boi, że będzie cały dzień "nękany".

14

Nie dziwię się, że go jeszcze nie sprzedałeś.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

15

A ja myślę, że nie dobijecie targu :P