Odp: KTM 660 SMC by Raku
zapodaj później jakąś fotę jak zaklepałeś rolki :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 660 SMC by Raku
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zapodaj później jakąś fotę jak zaklepałeś rolki :)
Sworzeń rolki jest wbrew pozorom miękki, ja swoje zapunktowałem na rantach w 6-8 miejscach tak żeby krawędź sworznia lekko sie wycisnęła w to podtoczenie dookoła niego w dźwigience i jest okej. Jak trzeba podeślę później jakieś zdjęcie.
Edit: chyba nie muszę wrzucać fotki zrobiłem bardzo podobnie jak w linku od RADIZZLE z "ADV"
Możesz wrzucić, chętnie zobaczę. I co trzyma się u Ciebie? Nic się nie dzieje? Luz zaworowy w normie?
Sworzeń rolki jest wbrew pozorom miękki, ja swoje zapunktowałem na rantach w 8-10 miejscach tak żeby krawędź sworznia lekko sie wycisnęła w to podtoczenie dookoła niego w dźwigience i jest okej. Jak trzeba podeślę później jakieś zdjęcie.
Edit: chyba nie muszę wrzucać fotki zrobiłem bardzo podobnie jak w linku od RADIZZLE z "ADV"
.
No i jak magneto zdjęte?
No i jak magneto zdjęte?
WTF?
Możesz wrzucić, chętnie zobaczę. I co trzyma się u Ciebie? Nic się nie dzieje? Luz zaworowy w normie?
Trzyma, trzyma. Nawet nie drgnie, od wymiany rolek zrobiłem 3 tyś km, luz jak ustawiłem na początku taki jest/był.
[url]http://p1.bikepics.com/2013/09/04/bikepics-2594615-full.jpg[/url]
77kanzas zamówiłem ściągacz na Alle, dzisiaj powinien przyjść, to będzie zdjęte ;)
Sorka Raku za mały OT ;)
w ten sposób zrobiłeś, a na samych rantach czemu nie zapuntkowałeś ?
tak swoją drogą, jak to jest fabrycznie zrobione? w taki sam sposób ?
oryginalnie sworznie są spęczane na prasie
RADIZZLE nie punktowałem na samych rantach bo chciałem zostawić troche więcej materiału na rancie. Tak czy owak przy takim zapunktowaniu materiał też "spęczniał" i to dość sporo, na tyle żeby sworzeń na pewno nie wyleciał.
A czy ta rolka dzwigienki posiadała łożysko igiełkowe jak to rozebrałeś ? Bo jeżeli jest tu jak w exc to rolki idą w silnik siejąc spustoszenie.
Dzisiaj wszystko złożyłem do kupy, jazda próbna zrobiona wszystko gada jak trzeba choć miałem nadzieje że bedzie ciszej, jednak KTM to KTM i chodzi jak... no własnie, jutro wrzuce foty co i jak a może nawet filmik bo coś tam nagrywałem.
Nie tłucze już tak metalicznie spod czapki jak na zlocie ?
Już jest dobrze :) choć nadal jest mi to nazwać ''kulturą pracy'' silnika :p
Zrobie filmik z pierwszym odpaleniem po wymianie części.
A jak z pracami nad "odchudzeniem"? Coś już zacząłeś?
Nie, ten temat dojrzewa powoli a ostatnio nadchodzą mnie myśli o zostawieniu exc a ssprzedaży LC4 bo polatalem znowu troche w terenie i przypomniale mi się jakie to zajebiste :)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 660 SMC by Raku
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 75 zapytań