Temat: VI runda MP i PP Bydgoszcz 2013
Pamiętajcie dzisiaj mina pierwszy termin zgloszeń na zawody!!
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VI runda MP i PP Bydgoszcz 2013
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pamiętajcie dzisiaj mina pierwszy termin zgloszeń na zawody!!
A na stronie PZM regulaminu jeszcze nie nie ma
No w końcu temat Bydgoszczy. Jak to będzie z treningami? Dzień przed zawodami i to wszystko? Czy da się tam wpaść pojeździć w jakiś weekend? Docierają do mnie sprzeczne info w tej sprawie.
Cześć,
czy Bydgoszcz pobiera dodatkowe opłaty z tytułu rejestracji w II terminie?
Nie chodzi mi o to, co jest zapisane w regulaminie tylko o to jak jest faktycznie.
Lubart wszystko zależy jaką nogą wstaną, ale patrząc jacy sa szczegółowi to pobiorą dodatkową opłatę
Wydane mi sie ze ostatnio pobierali. Spytaj Maneya z C2
Wydane mi sie ze ostatnio pobierali. Spytaj Maneya z C2
Nie wiem, mnie mój klub zapisuje zawsze w I terminie.
Siema chłopaki, jaka pogoda szykuje się na rundę? :),podobno ma być piknie :)
Też tak słyszałem, mam nadzieję, że to się nie zmieni, mocno w to wierzę :)
W TV przed chwilą mówili że weekend pikny ma być, kto kiedy wyrusza na podbój Bydgoszczy? Wiśnia, wiem, wiem Tu już od wczoraj, a ktoś jeszcze szykuje sie na latanie przed zawodami?
Mi jak dopiszą kompani od towarzystwa to będę w czwartek wieczorem :), a na temat jazdy w piątek to wypowię się rano jak wstanę :)
Doberek.
Czy można przyjechać do Bydgoszczy i pojeździć w treningach bez startowania w PP, bez licencji (na zbijanie), drutów, przelewów i innych takich?
PZDR
można
Doberek.
Czy można przyjechać do Bydgoszczy i pojeździć w treningach bez startowania w PP, bez licencji (na zbijanie), drutów, przelewów i innych takich?
PZDR
Czy ktoś jeszcze z "Amatorów" wybiera się na treningi? Może ktoś do startów?
P.S Artur tylko na trening czy też popatrzeć pokibicować w sobotę ?
Hermes z amatorów to ja będę :), na zawodostwo przechodzę po wygraniu w totka :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » VI runda MP i PP Bydgoszcz 2013
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 74 zapytań